DÜNYADAN FUTBOL

Barcelona Messi ile sözleşmesini 2021'e kadar uzattı

Lionel Messi, Barcelona ile olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.

Barcelona Messi ile sözleşmesini 2021'e kadar uzattı

Son günlerde Barcelona'dan ayrılacağı iddiaları ile gündemi meşgul eden Arjantinli yıldız Lionel Messi, Barcelona ile olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattı.

Katalan ekibi Barça, Lionel Messi'nin serbest kalma bedelini 700 milyon euro olarak belirledi.

Katalan kulübünden yapılan açıklamada, Arjantinli yıldızın serbest kalma bedelinin 700 Milyon Euro olduğu duyuruldu.

Son dönemde 30 yaşındaki futbolcunun Barcelona'dan ayrılacağına dair iddiaların sayısı artmış, hatta Messi'nin Manchester City ile anlaştığı öne sürülmüştü.

A Takım ile 14 sezon

Lionel Messi Barça'ya 2000'de 13 yaşında geldi, Newell's Old Boys'tan geldi. Altyapı kategorilerindeki etkileyici performansıyla 16 yaşında Porto karşısında oynanan hazırlık maçında A Takım ile ilk maçına çıktı. Resmi olarak ise 17'sinde Espanyol önünde ilk kez blaugranayı giydi. Çok kısa bir süre sonra sonra Camp Nou'da Albacete'ye karşı akıllıca bir aşırtma vuruşla Katalan kulübü için ilk golünü kaydetti.

Bundan sonrası tarihin ta kendisi. Leo Messi kırılabilecek her rekoru kırarak gol sayısı, kupaları, bireysel ve takım olarak kazandıklarıyla tüm zamanların en büyük futbolcusu oldu. Şimdi 30 yaşında ve A Takım'da 14. sezonun geçiriyor ve bu yeni sözleşmeyle en azından toplamda 17 sezon Barça renklerini üzerinde taşımış olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER