TRABZONSPOR

Badou Ndiaye Trabzonspor formasını giydi!

Uzun süredir Badou Ndiaye için görüşmelerde bulunan Trabzonspor Yönetimi, 1.5 yıllığına satın alma opsiyonuyla birlikte Senegalli yıldızı kiraladı. Resmi açıklama için Ndiaye’nin Trabzonspor formalı fotoğraflarının bile çekildiği öğrenilirken, 29 yaşındaki orta saha oyuncusunun 4 Ocak’ta Antalya’da başlayacak kampa katılması bekleniyor.

Badou Ndiaye Trabzonspor formasını giydi!

Trabzonspor bombayı patlattı. Karadeniz ekibi, 1.5 aydır peşinde olduğu Badou Ndiaye’nin transferinde mutlu sona ulaştı. İlk olarak oyuncu cephesiyle görüşüp, olumlu yanıt alan Bordo-Mavili Yönetim, Stoke City ile de el sıkıştı. Buna göre 29 yaşındaki Senegalli orta saha, 1.5 yıllığına kiralanacak. Sözleşmede satın alma opsiyonu da yer alacak. Kadro maliyetini düşürmek için devre arasında en az 4-5 oyuncusunu gönderecek olan İngiliz ekibiyle yapılan anlaşmaya göre, Ndiaye’nin tüm maaşını Trabzonspor karşılayacak. Championship ekibinde garanti ücret olarak yaklaşık 2 milyon Euro kazanan Ndiaye’nin, Fırtına’ya yarım sezonluk maliyeti 1 milyon Euro’yu geçmeyecek.


 
Transfer 4 Ocak’ta açılıyor
 
Badou Ndiaye ve menaceriyle bir araya gelen Trabzonsporlu yöneticilerin, yıldız oyuncuya Bordo-Mavili formayı dahi giydirdikleri öğrenildi. Resmi açıklamanın bu fotoğraflarla yapılacağı belirtildi. Futbol Fedarasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, ara transfer dönemi 4 Ocak tarihi ile başlıyor. Aynı tarihte Bordo-Mavililer, Antalya’da ikinci yarı hazırlıklarına start verecek. Ndiaye’nin devre arası kampında takıma katılması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER