FENERBAHÇE

Aziz Yıldırım'dan flaş sözler! Yeniden başkan olur mu?

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "futbolda şike" soruşturmasında kumpas kurduğu iddiasıyla 15'i tutuklu 107 sanığın yargılanmasına devam edilirken Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Aziz Yıldırım'dan flaş sözler! Yeniden başkan olur mu?

Aziz Yıldırım, bir daha Fenerbahçe'de başkanlık yapmayacağını açıklarken ''Sakın bölünmeyin. Ortak noktamız Fenerbahçe. FBTV'yi ben kurdum ama bir doğum günümü bile kutlamadı." diyerek sitemde bulundu..

FETÖ HALA BİTMEDİ
Bu dava sadece bizim değil, Fenerbahçe'nin davasıdır. Geldiğimde gördüğüm manzara iyi değildi. Uzun zamandır gelmediğimiz için ortam boş kalmış. Yalan ifadeler veriliyor. Ben 14 Şubat'ta 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' demiştim. Sonra 15 Temmuz'da birçok insanımız şehit oldu. FETÖ, hala bitmemiştir. Bu örgütü öyle 3 yılda 5 yılda bitiremezsiniz.

FENERBAHÇE BAŞKANLIĞI YAPMAYACAĞIM
Fenerbahçe birliğini bozmamalı, Fenerbahçe birliğini bozarsa daha kötü günler gelir. Ben bir daha Fenerbahçe başkanlığı yapmayacağım ancak hayatımı verdiğim Fenerbahçe'den de vazgeçmem mümkün olamaz. Ben Fenerbahçe'ye küsemem, darılamam. Yönetimler görevlerini yapamazsa giderler, yerlerine yenileri gelir." ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜMÜ BİLE KUTLAMADILAR
''Sakın bölünmeyin. Ortak noktamız Fenerbahçe. FBTV'yi ben kurdum ama bir doğum günümü bile kutlamadı." diyen Aziz Yıldırım, sitem ederken ''Ne Aziz Yıldırımcı olun ne Ali Koçcu olun. Bugün FB TV bir doğum gününü bile kutlamıyor. Orayı ben kurdum, acıları ben çektim. En büyük paydamız Fenerbahçe olmalı. Böyle olmazsa elimizden Fenerbahçelilik gider." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER