BEŞİKTAŞ

Aykut Kocaman'dan Fikret Orman'a yanıt

Derbi sonrası hakem tartışmaları yüzünden karşılıklı atışmalar devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman konuştu.

Aykut Kocaman'dan Fikret Orman'a yanıt

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın basın toplantısında penaltı ve gollerinin verilmediğini söylemesinin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'dan çarpıcı yorumlar geldi.

Hürriyet gazetesinden Ahmet Ercanlar'a konuşan Aykut Kocaman'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"BEŞİKTAŞ'I YENDİĞİMİZE PİŞMAN OLDUK"

"Beşiktaş'ı yendiğimize pişman olduk. Fikret Orman her gün çıkıp konuşuyor. Eğer video hakem ugulaması olsa Beşiktaş 20. dakikada 9 kişi kalabilirdi. Quaresma ve Pepe'nin kırmızı kartları verilmedi. Benim ilgi alanım bu değil. İşim de bu değil. Benim işim futbol. Bu konulara yanıt vermek zorunda da değilim.

Fenerbahçe'den Beşiktaş patlaması

"OYUNCULARIMIN EMEKLERİ HİÇE SAYILIYOR"

Maçtan sonra durum değerlendirmesi yapılıyor. Oyuncularımın Emekleri hiçe sayılıyor ve sanki hiç oynamamışız, Beşiktaş hakem hataları ile kaybetmiş gibi bir hava yaratılıyor. Bu biraz ayıp. Golden bahsediyorlar ama ortada gol yok. Kalecimiz Kameni ofsayt olduğunu görünce bırakıyor.
Beşiktaş ile sıkıntım da yok.

Fikret Orman'dan Aykut Kocaman'a yanıt

"FENERBAHÇELİLERE MESAJIM VAR"

Ama Fenerbahçelilere bir mesajım var. Ben taraftarlarımıza bir şeyler söylemek istiyorum; sahaya çıktık, çatır çatır oynadık, mücadele ettik ve bu maçı kazandık... Kaçan goller var, daha farklı da yenebilirdik

Diğer pozisyon (Hasan Ali Kaldırım'ın ceza sahasında Cenk Tosun'a yaptığı hareket) dikkatli bakılınca penaltı. Ama dikkatli bakılınca görülüyor. Hakemin görmemesi kadar doğal bir şey yok. Benim takımım çok iyi bir yolda. Çok daha iyi olacak. Beni herkes bilir. Kötü ise 'Kötü' derim. Ama bu takım çok iyi ve çok daha iyi olacak. Herkes görecek."

Yorumlar
TREND HABERLER