FENERBAHÇE

Aykut Kocaman'dan Eljif Elmas'a uyarı

Aykut Kocaman, ligin ikinci yarısında şans vermeye hazırlandığı Eljif Elmas'la görüştü ve, "Sakın Ozan Tufan gibi olma." diyerek uyardı.

Aykut Kocaman'dan Eljif Elmas'a uyarı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli kulübün genç yıldızı Eljif Elmas’ı uyardı.

Robin van Persie’nin takımdan ayrılmasıyla birlikte genç yeteneğin ligin ikinci yarısında sarı-lacivertli formayı giymesinde bir engel kalmadı. 18 yaşındaki Makedon oyuncu, Antalya kampında gösterdiği performansla Aykut Kocaman’ın gözüne girmeyi başardı.

Eljif ile yakından ilgilenen deneyimli çalıştırıcı, oyuncusunu Antalya’da yapılan çift kale maçlarında as takımda oynattı. Son düzenlendiği basın toplantısında Makedon oyuncunun kurtarıcı olarak gösterilmesinin herkese zarar vereceğini söyleyen Kocaman, Eljif Elmas ile bir görüşme yaptı.

HER ZAMAN AYAKLARIN YERE BASSIN : Genç oyuncusuna Fenerbahçe'nin geleceği için önemli olduğunu söyleyen Kocaman, "Antalya kampında gösterdiğin performanstan dolayı çok mutluyum. Gün geçtikçe daha iyi olacaksın. Sen bu kulübün geleceği için önemlisin. Ama her zaman ayakların yere bassın. F.Bahçe forması giymek herkese nasip olmaz. Sen ve Oğuz Kağan, F.Bahçe formasını çok uzun süre giyeceksiniz. Ligin ikinci yarısında da mutlaka sana bir şans gelecektir. Tüm konsantreni futbol hayatına vermelisin. Ozan Tufan’ın yaptığı hatalar sana örnek olsun. Senin yanında olacağım. Sende çalışmalarına devam et.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den transfer taarruzu!

DESTEĞİNİZ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ : Kocaman'ın bu uyarıları karşısında Eljif, "Bana güvenmeniz benim için çok önemli. F.Bahçe formasına layık olmak için tüm gücümle çalışacağım. Sizinle birlikte gelecekte daha iyi yerlere geleceğimden hiç şüphem yok." diye konuştu.

Eljif Elmas'ın 18 yaşına girmesiyle birlikte sarı-lacivertliler, futbolcunun sözleşmesine iki yıl daha ekledi. 17 yaşında olduğu için 3 yıllık yapılan anlaşma geçtiğimiz günlerde 2022'ye kadar uzatıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER