SPOR MEDYASI

Aykut Kocaman imzayı attı

Fenerbahçe ile yollarını ayıran ve ardından belgeleri yok etmekle suçlanan Aykut Kocaman, tekrar Atiker Konyaspor'un teknik direktörlük koltuğuna oturacak.

Basın toplantısında ilk ayrılığı hakkında konuşan Kocaman, "Buradan ayrılışım çok alışıldık bir durum değildi. Biz millet olarak kavuşmaları iyi ama ayrılışları kötü yapan bir milletiz. Ancak ben Konya'dan ayrılırken tam tersi oldu. O günü unutamadım. O gün için herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Demek ki yaptıklarımız bitmemiş ki, o günden çok daha iyi bir karşılama yapıldı ve ben yeniden buradayım. Umarım şu anki mutluluk ve gurur bu şekilde devam eder. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.

Konyaspor'un Süper Kupa'yı aldığını görmek çok güzeldi

Uzun süre beraber olduğunuz çok belli aşamaları çok büyük sıkıntılarla geldiğimiz bir dönemde Konyaspor'un Süper Kupa'yı aldığını görmek çok güzeldi. Umarım şu andan itibaren devamı gelir. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdim geçen sezon, yıpratıcı bir sezondu benim açımdan... Hayatın içinde tabii ki çok daha yıpratıcı anlar var lütfen kimse alınmasın bu sözden, sadece kendi mesleğim için konuşuyorum.

Yorumlar
TREND HABERLER