KONYASPOR

Aykut Kocaman bombası! Yeni takımı belli oluyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrıldığı bildirildi. Konyaspor'un ilk hedefi ise Aykut Kocaman...

Aykut Kocaman bombası! Yeni takımı belli oluyor

12 hafta sonunda 17 puanla 9. sırada bulunan Konyaspor'da yönetim, Rıza Çalımbay ile yaptığı görüşme sonrası deneyimli teknik adamın görevine son verdi. Hedefte Aykut Kocaman var.

 Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:  "Yönetim Kurulumuz teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yapmış olduğu toplantı sonrasında görülen lüzum üzerine kendisi ile devam etmeme kararı almıştır.

Sayın hocamız Süper Lig’in en önemli, tecrübeli teknik adamlarından biridir ve kulübümüze önemli katkıları olmuştur. Bu bağlamda Sayın Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ünlü futbolcuya suikast girişimi! Kurşun yağmuruna tutuldu

Yönetim Kurulumuz konuyla ilgili bu akşam durum değerlendirmesi yapmak üzere toplanacak ve en kısa sürede takımın başına geçebilecek isimlerle ilgili yol haritasını belirleyecektir. Kamuoyuna duyurulur."

Atiker Konyaspor'da teknik direktörlük koltuğu için Aykut Kocaman ismi geçiyor. Tecrübeli hocayla anlaşma olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Aykut Kocaman, Konyaspor'u daha önce de çalıştırmıştı.

Cocu her şeyi itiraf etti! Valbuena...

Yorumlar
TREND HABERLER