BEŞİKTAŞ

Atatürk pankartı maça alınmadı CHP'li vekiller isyan etti

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanan Süper Kupa maçında, Beşiktaş taraftarlarının getirdiği 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' pankartı alınmayınca tepkiler yükselmeye başladı.

Atatürk pankartı maça alınmadı CHP'li vekiller isyan etti

Beşiktaş - Konyaspor maçına 48 saat önceden izin alınmadığı gerekçesiyle sokulmayan pankartlardan biri de Beşiktaş taraftarının hazırladığı 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa' pankartı oldu. Bu duruma CHP'li vekiller tepki gösterdi.

Beşiktaş taraftarları tarafından hazırlatılan, "Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa" pankartı içeri alınmadı tepki çekti.

beşiktaş pankart

PANKARTA İZİN ALINMAMIŞ

Yetkililer, içeri alınmayan pankartların 48 saat önceden izin alınması gerektiğini açıkladılar.

Mustafa Kemal Paşa pankartı stada alınmadı iddiası!

CHP'Lİ VEKİLLERDEN TEPKİ

CHP milletvekilleri de sosyal medyadan bu duruma tepki gösterdi. İşte o tepkilerden bazıları:

Tuncay Özkan: 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa' pankartı 'izinsiz' olduğu gerekçesiyle stada alınmamış. Bu pankart için izne gerek mi var? Yazıklar olsun! Milli mücadelenin başladığı topraklarda Atatürk'e yasak! Gençliğe Hitabe'deki gaflet ve dalalet durumu tam da bu! 'Yaşa Mustafa Kemal Paşa' pankartını yasaklayanlara Beşiktaş taraftarının yanıtı İzmir Marşı oldu... Meşale ve bıçaklar tribünde, taraftar sahada; Atatürk pankartı ise yasak! 6222 sayılı kanun Atatürk pankartlarını engellemek için mi getirildi?

Mustafa Balbay: NUTUK şöyle başlar: "19 Mayıs 1919, Samsun'a çıktım, durum..." Büyük Atatürk; Bugünkü durum da yeniden başlamayı gerektirecek kadar vahim! Hadi diyelim pankartı stada almamaya gücünüz yetti; yürekler engel tanımaz ki! Bu sevgi stadlara sığmaz ki!

Ali Özgündüz: Bunlar sadece senin fikirlerinden, aklından değil, heykelinden,gölgenden isminin yazıldığı afişten korkuyorlar!..

Gamze Akkuş İlgezdi: Stada bıçak sokmak serbest ama #YaşaMustafaKemalPaşaYaşa pankartı sokmak yasak..

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER