Haziran 2015 Haberleri

Tayfun Korkut onay verdi Beşiktaş transfer etti

Tayfun Korkut onay verdi Beşiktaş transfer etti Tayfun Korkut, Beşiktaş'ın dün anlaşmaya vardığı Alman sağ bek Andreas Beck'e övgüler yağdırdı.

Son dakika transferleri en son transfer haberleri

Son dakika transferleri en son transfer haberleri Son dakika transferleri, Transferde son dakika, Transfer gelişmeleri, En son transfer haberleri

Trabzonspor'da Oscar Cardozo sıkıntısı

Trabzonspor'da Oscar Cardozo sıkıntısı Yıldırım Demirören’e verilen destek sonrası yönetimde büyük krizler yaşayan Trabzon’da bir diğer sıkıntı ise Oscar Cardozo...

Aziz Yıldırım Terraneo'ya ilk ikazını yaptı

Aziz Yıldırım Terraneo'ya ilk ikazını yaptı Emre Belözoğlu'nu takımdan gönderen İtalyan sportif direktöre Başkan Aziz Yıldırım'dan uyarı geldi.

Galatasaray'dan çılgın proje

Galatasaray'dan çılgın proje Galatasaray, ilk kez Ünal Aysal döneminde gündeme gelen çılgın projeyi Dursun Özbek yönetiminde hayata geçiriyor.

Peru'yu deviren Şili 28 yıl sonra finalde

Peru'yu deviren Şili 28 yıl sonra finalde Şili, ev sahibi olarak mücadele ettiği Copa America'da Peru'yu devirip adını 28 yıl sonra finale yazdırdı.

G.Saray'dan Felipe Melo'ya tebligat

G.Saray'dan Felipe Melo'ya tebligat Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun durumu henüz netleşmediği için Avusturya kampı kadrosuna aldığı Felipe Melo’ya davet yapıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER