GALATASARAY

Arda Turan Galatasaray'da kriz çıkardı

Arda Turan, Galatasaray'a dönmek için gün sayıyor. Ancak yıldız futbolcunun Sarı- Kırmızılı kulüpte kriz çıkardığı öğrenildi. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in Arda nedeniyle gerilim yaşadığı belirlendi.

Arda Turan Galatasaray'da kriz çıkardı

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Arda Turan, Galatasaray'a dönmek için gün sayıyor. Ancak yıldız futbolcunun Sarı- Kırmızılı kulüpte kriz çıkardığı öğrenildi. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in Arda nedeniyle gerilim yaşadığı belirlendi.

GÖRÜŞME YAPTILAR AMA... 
Alınan bilgilere göre tecrübeli yıldız, Fatih Terim'le görüşerek Galatasaray'a dönüşü konusunda anlaştı. Ancak Cengiz'in bu gelişmeden habersiz olduğu öğrenildi.

TRANSFERE SICAK BAKMIYOR 
Başkan Cengiz'in hem kendisinden habersiz yapılan transfer görüşmesine sinirlendiği hem de Arda Turan'ın Galatasaray'a dönüşüne sıcak bakmadığı ifade ediliyor.

BİR ARAYA GELECEKLER 
Önümüzdeki günlerde Terim ve Cengiz'in bir araya gelerek ara transfer çalışmalarını masaya yatırması bekleniyor. Bu görüşmede Arda Turan'ın durumu da görüşülecek.

FATİH TERİM ONAYI VERDİ 
Teknik direktör Fatih Terim elini öpen Arda'nın Galatasaray'a dönüşüne onay verdi. Ancak bu kez de yönetimle arasında kriz çıktı.Bedelsiz olarak Galatasaray'a gelecek olan Arda Turan boş mukaveleye imza atacak.

Yorumlar 2 yorum
TREND HABERLER