DÜNYA KUPASI

Aragones Portekiz'e taktik verdi

Portekiz ile İspanya arasında yarın oynanacak maçla ilgili yorum yapan eski İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones taktik verdi.

Aragones Portekiz'e taktik verdi

2010 Dünya Kupası'nda Portekiz ile İspanya arasında yarın oynanacak maçla ilgili yorum yapan eski İspanya Milli Takımı Teknik Direktörü Luis Aragones, ''Eğer Portekiz, topa İspanya'dan daha fazla sahip olursa rahat kazanacaktır'' dedi.

Dünya Kupası'ndaki oyunundan dolayı baştan beri İspanya'yı eleştiren Aragones, yarınki maçla ilgili Portekiz televizyonuna yaptığı değerlendirmede ''İspanya için topa sahip olmak çok önemli. Eğer Portekiz, topu çalmayı ve elinde tutmayı başarırsa, kazanma şansı daha fazla olacaktır'' şeklinde konuştu.

Her iki takım için de yarınki maçın zor olduğunu vurgulayan Aragones, ''Portekiz olağanüstü iyi bir takıma sahip, İspanya ise yavaş yavaş iyiye doğru gidiyor'' yorumunda bulundu.

İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptıktan sonra bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Aragones, 2008 Avrupa Şampiyonası'nı kazanan İspanya ile Dünya Kupası'nda oynayan İspanya'nın farklı olduğunu savundu. ''Çok iyimser değilim, çünkü çok büyük bir Portekiz Milli Takımı görüyorum, neredeyse mükemmel'' diyen İspanyol teknik adam, ''gole çok yakın oynamasa da Cristiano Ronaldo'nun da hızı ve tekniğiyle çok önemli bir futbolcu olduğunu'' kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER