FENERBAHÇE

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u Giuliano'nun golüyle 1-0 yenip zirveye bir adım daha yaklaştı.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı golleri ve geniş özeti

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Antalyaspor'u Giuliano'nun golüyle 1-0 yenip zirveye bir adım daha yaklaştı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'a konuk oldu. Ezeli rakibi Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek isteyen sarı-lacivertliler, galibiyet için sahaya çıktı.

İLK YARIDA TEK GOL GİULİANO'DAN GELDİ

İlk bölümlerde takım halinde Antalyaspor kalesine yüklenen Fenerbahçe, Janssen'in girdiği pozisyonları iyi değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda Antalyaspor da etkili ataklar geliştirdi.

İlk yarının sonlarına doğru sık sık Aatıf'la ve Giuliano ile ceza sahasına giren sarı-lacivertliler, Brezilyalı futbolcusuyla golü buldu. 45. dakikada kendi taşıdığı topu golle sonuçlandıran Giuliano, ilk yarının da sonucunu tayin etti.

FENERBAHÇE KAZANMASINI BİLDİ

Antalyaspor ikinci yarıya daha istekli başladı. Sık sık oyunu rakip sahaya yıkan ev sahibi ekip, beraberlik için önemli ataklar geliştirdi.

Skor avantajını yakalayan Fenerbahçe ise oyunu biraz daha kendi sahasında kabullendi ve hızlı ataklar geliştirmeye çalıştı. İlk yarıya göre daha tempolu geçen ikinci yarıda pozisyon bolluğu yaşandı ancak gol sesi çıkmadı.

BEŞİKTAŞ'I GEÇTİ

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Sarı-lacivertliler bu sonucun ardından puanını 23'e çıkardı ve ezeli rakiplerinden Beşiktaş'ın averajla önüne geçti.

Antalyaspor-Fenerbahçe maçı fotoğrafları

ANTALYASPOR: 0 - 1 :FENERBAHÇE

Maç Sonu: Hakem Mete Kalkavan maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe 1-0'lık skor ile galibiyete ulaşıyor ve 3 puanı hanesine yazdırıyor.

90+2. dakika: Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Mostapha El Kabir kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

90+1. dakika: Vincent Janssen, hızlı gelişen atakta Chico'yu yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

90. dakika: Maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

89. dakika: Josef De Souza, Mostapha El Kabir'e yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

88. dakika: Fenerbahçe üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Nabil Dirar çıkıyor ve yerini Alper Potuk'a bırakıyor. Antalyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakıb Aytaç çıkıyor ve yerini Aydın Karabulut'a bırakıyor.

87. dakika: Vincent Janssen'in kısa pasıyla topla buluşan Josef De Souza ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

82. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Samir Nasri ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topu kaleci Volkan Demirel ön direkte iki hamlede kontrol ediyor.

81. dakika: Antalyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. William Vainqueur çıkıyor ve yerini Mostapha El Kabir'e bırakıyor.

79. dakika: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında topla ilerleyen Giuliano kısa pasını sol kanatta koşu yapan Mathieu Valbuena'ya gönderiyor. Ceza sahası içine topla giren Mathieu Valbuena kaleye vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

77. dakika: Ceza sahası içi sol çaprazda Mathieu Valbuena'nın pasıyla topla buluşan Vincent Janssen kaleye yerden şutunu gönderiyor. Bu top kaleci Ferhat Kaplan'ın kontrolünde kalıyor.

76. dakika: Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Sakatlanan Roberto Soldado çıkıyor ve yerini Mathieu Valbuena'ya bırakıyor.

75. dakika: Orta alandan atılan uzun pasla sol kanatta topla buluşan Vincent Janssen ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

74. dakika: Orta alandan atılan uzun pasla sol kanatta topla buluşan Vincent Janssen ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

71. dakika: Antalyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Maicon Marques çıkıyor ve yerini Emre Güral'a bırakıyor.

67. dakika: Fenerbahçe ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Aatif Chahechouhe çıkıyor ve yerini Roberto Soldado'ya bırakıyor.

66. dakika: Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen William Vainqueur ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kaleci Volkan Demirel iki hamlede kontrol ediyor.

64. dakika: Sağ kanattan Charles Fernando'nun attğı pasla topla buluşan Samir Nasri ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.

61. dakika: Ferhat Kaplan'ın attığı uzun topa hareketlenen Deniz Kadah sol kanatta ofsaytta kalıyor.

57. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen İsmail Köybaşı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Nabil Dirar kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Ferhat Kaplan'ın kontrolünde kalıyor.

56. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Samir Nasri ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top ön direkte Volkan Demirel'in kontrolünde kalıyor.

54. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Sakıb Aytaç ceza sahası içine ortasını gönderiyor ancak bu top kaleci Volkan Demirel'in kontrolünde kalıyor.

50. dakika: Sol kanattan aldığı kısa pasla ceza sahası içinde topla buluşan Nabil Dirar topu sağına çekiyor ve kaleye şutunu gönderiyor. Bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.

49. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Maicon Marques'in pasıyla topla buluşan Samuel Eto'o ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşuyor. Kaleciyle karşı karşıya kalan Samuel Eto'o vuruşunu yapıyor ancak bu top kale direğinin hemen yanından dışarı çıkıyor.

48. dakika: Sol kanattan aldığı kısa pasla topla buluşan Aatif Chahechouhe ceza sahası dışından kaleye yerden bir şut gönderiyor ancak bu top kalenin yanından dışarı çıkıyor.

46. dakika: Hakem Mete Kalkavan ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Konuk ekip Fenerbahçe ikinci yarıya başlayan taraf oluyor.

Devre Arası: Hakem Mete Kalkavan ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Fenerbahçe 1-0'lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.

45+2. dakika: Sağ kanattan ceza sahası içine atılan ortayla buluşan Samuel Eto'o topa vuruşunu yapmak istiyor ancak bu top karambolde kalıyor ve oyuncuların arasında kalıyor. Bu topu kontrol eden Deniz Kadah vuruşunu yapıyor ancak bu top Martin Skrtel'dan geri dönüyor. Savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılmaya çalışılan topu sağ kanatta Maicon Marques kontrol ediyor. Ceza sahası içine girip kaleye şutunu çekiyor. Bu top kaleci Volkan Demirel'in kontrolünde kalıyor.

45. dakika: GOL! Fenerbahçe, Giuliano'nun golüyle 1-0 öne geçiyor. Ceza sahası yayı önünde kısa pasla topla buluşan Vincent Janssen ceza sahası içine giren Giuliano'ya pasını gönderiyor. Topla buluşan Giuliano altıpasın sağ çaprazından kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Fenerbahçe, Giuliano'nun golüyle 1-0 öne geçiyor. İlk yarının sonuna en az 3 dakikalık oynanmamış süre ekleniyor.

43. dakika: Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan verdiği kısa pasla topla buluşan Vincent Janssen ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncusundan sekiyor. Seken topu kademedeki diğer savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

40. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta Giuliano'nun kısa pasıyla topla buluşan Aatif Chahechouhe ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak sert giden bu top yan ağlarda kalıyor.

36. dakika: Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen İsmail Köybaşı ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen yanında topa hareketlenen Vincent Janssen kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top üstten dışarı çıkıyor.

34. dakika: Sol kanattan gelişen atakta Samir Nasri'nin kısa pasıyla topla buluşan Samuel Eto'o ceza sahası içinde altıpasın hemen solundan kaleye şutunu çekiyor ancak zayıf giden bu topu kaleci Volkan Demirel kontrol ediyor.

31. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Ondrej Celustka ceza sahası içine yerden ortasını gönderiyor ancak bu topu ön direkte Martin Skrtel tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

27. dakika: Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Vincent Janssen ceza sahası içi hafif sol çaprazdan kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top savunma oyuncularına da çarpıp kalecinin kontrolünde kalıyor.

24. dakika: Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Şener Özbayraklı kısa pasını ceza sahası dışındaki Aatif Chahechouhe ile buluşturuyor. Ceza sahası içine topla giren Aatif Chahechouhe kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu Ferhat Kaplan tokatlıyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazda kısa pasla topla buluşan Vincent Janssen kaleye şutunu gönderiyor ancak bu top kaleci Ferhat Kaplan'ın kontrolünde kalıyor.

20. dakika: Her iki takımın oyuncularının yaptığı faullerle maç devam ediyor.

15. dakika: Charles Fernando, Josef De Souza ile girdiği mücadele sonrasında hakeme yaptığı itirazları sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

13. dakika: Ceza sahası içi sol çaprazdan savunmadan seken topla buluşan Sakıb Aytaç kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularına çarpıp kornere gidiyor. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Samir Nasri ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu kademeye giren savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden topu uzaklaştırıyor.

11. dakika: Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Maicon Marques ceza sahası yayı önüne kadar topla ilerleyip şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.

7. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Sakıb Aytaç ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak ceza sahası içinde topu kontrol etmek isteyen Deniz Kadah'a müdahale eden savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

5. dakika: Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Vincent Janssen kaleyi düşünüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kaleci Ferhat Kaplan'ın kontrolünde kalıyor.

4. dakika: Sol kanattan gelişen atakta topla birlikte ilerleyen İsmail Köybaşı ceza sahası içindeki takım arkadaşı Vincent Janssen'e pasını gönderiyor. Ceza sahası içi penaltı noktasının hemen arkasında Vincent Janssen kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yandan dışarı çıkıyor.

1. dakika: Hakem Mete Kalkavan maçı başlatan düdüğünü çalıyor. Ev sahibi Antalyaspor maça başlayan taraf oluyor.

ANTALYASPOR: Ferhat, Celustka, Chico, Diego, Sakıb, Vainqueur, Charles, Maicon, Nasri, Deniz, Eto'o
TEKNİK DİREKTÖR: Leonardo Araujo

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Giuliano, Aatıf, Janssen
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER