BEŞİKTAŞ

Anlaşma tamam! İşte Quaresma'nın yeni takımı

Beşiktaşlı Quaresma'nın devre arasında transferi son anda yattığı için gidemediği eski kulübü Porto ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Anlaşma tamam! İşte Quaresma'nın yeni takımı

Ara transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılması beklenirken takımda kalmaya karar veren Portekizli futbolcu Ricardo Quaresma sezon sonunda siyah-beyazlı takımla yollarını ayıracak.

“Seneye küçülmeye gideceğiz”

Başkan Fikret Orman’ın kulüpte yaşanan ekonomik zorluklara dikkat çekerek, “Seneye küçülmeye gideceğiz” açıklaması sonrası gözler maliyeti yüksek oyunculara çevrilirken, gönderilecek isimlerin başında gelen Quaresma’nın rotası da belli oldu.

Porto ile anlaşıldı

Star'da yer alan habere göre; 35 yaşındaki Portekizli yıldızın, devre arasında transferi son anda yattığı için gidemediği eski kulübü Porto ile her konuda anlaştığı öğrenildi.

Beşiktaş sıcak bakıyor

Porto’nun 30 Haziran 2020’ye kadar sözleşmesi olan Q7 için Beşiktaş’a 1-2 milyon euro civarında bir bonservis ücreti teklif edeceği belirtiliyor. Siyah-Beyazlı yönetimin de alacakları konusunda anlaşama sağlanamadığı için devre arasında gönderemediği Quaresma’nın satışına sıcak baktığı ifade ediliyor. Portekizli yıldızın İsviçre temsilcisi Sion’un da gündeminde olduğu belirtiliyor.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER