BEŞİKTAŞ

Anderson Talisca'dan sürpriz talep

Anderson Talisca’nın menaceri, Manchester United iddialarını yalanladı. Ne Benfica ne de Beşiktaş’a resmi bir bilgi gelmedi. İşte tam bu gelişmeler yaşanırken 23 yaşındaki oyuncu, Kara Kartal’dan 1 milyon Euro zam istedi.

Anderson Talisca'dan sürpriz talep

Portekiz ekibi Benfica’dan 2 sezonluğuna kiralık olarak alınan Anderson Talisca’ya, İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester United’ın teklifte bulunduğu iddia edilmişti.

Hatta İngiliz Daily Mirror gazetesi, Talisca için Kırmızı Şeytanlar’ın, 15 milyon Pound’u (66.9 milyon TL) gözden çıkardığını yazmıştı. Ancak 23 yaşındaki oyuncu için ne bonservisini elinde bulunduran Benfica’ya ne de Beşiktaş’a resmi bir teklifin ulaşmadığı ifade edildi.

Fanatik'in haberine göre; Son olarak da Brezilyalı oyuncunun menaceri Jesse Carvalho, Portekiz gazetesi Record’a yaptığı açıklamada, “Benim bu haberlerle ilgili bir bilgim yok. Nereden çıkıyor anlamıyorum” diyerek, Manchester’dan gelen bir teklifin olmadığını belirtti.

Fenerbahçe ve Trabzonspor o futbolcu için kapışıyor

Fikret Orman görüşecek

İşte bu gelişmeler yaşanırken Talisca’nın, Siyah-Beyazlılar’dan geçen sezon kazandığı yıllık ücret konusunda zam talebinde bulunduğu öğrenildi. Kartal’dan kiralık anlaşması gereği 1.5 milyon Euro kazanan ve yeni sezon için 2 milyon Euro (7.8 milyon TL) teklf edilen yıldız futbolcunun bu rakamı kabul etmediği bildirildi. 2.5 milyon Euro’da (9.8 milyon TL) ısrarcı olan Talisca için Başkan Fikret Orman’ın tatil sonrası devreye gireceği ve oyuncuyla bir görüşme yaparak sorunu çözeceği vurgulandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER