FENERBAHÇE

Anderlecht Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda?

Anderlecht Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?, Fenerbahçe Anderlecht maçı şifresiz hangi kanalda?

Anderlecht Fenerbahçe maçı şifresiz hangi kanalda?

Anderlecht - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Anderlecht - Fenerbahçe maçı saat kaçta? Anderlecht - Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Anderlecht - Fenerbahçe maçı şifreli mi? Anderlecht - Fenerbahçe maçı Bein Sports'ta mı?

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam 57. maçına çıkacak. Fenerbahçe maçının hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Karşılaşma beIN Sports HD 1'den yayınlanacak.

Fenerbahçe Anderlecht maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe Anderlecht maçı bu akşam saat 19:55'te başlayacak. Mücadelenin beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

fenerbahçe

En büyük başarı yarı final...Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne dek en büyük başarısını yarı final oynayarak elde etti. Sarı-lacivertliler, 2012-2013 sezonunda teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde UEFA Avrupa Ligi'ne C Grubu'ndan katılmıştı. O dönem Fransa'nın Marsilya, Almanya'nın Borussia Mönchengladbach ve Kıbrıs Rum Kesimi'nden AEL Limasol'un bulunduğu grubu 13 puan toplayarak lider tamamlayan Fenerbahçe, son 32 turunda Belarus'un BATE Borisov takımıyla eşleşmişti.

Rakibini gol yemeden eleyen sarı-lacivertliler, bir üst turda ise Çekya'nın Viktoria Plzen ekibini saf dışı bırakmıştı. Çeyrek finalde İtalya'nın Lazio takımını da geçmeyi başaran sarı-lacivertliler, yarı finale yükselme başarısı göstermişti. Fenerbahçe, yarı finalde ise Portekiz'in Benfica takımına elenmekten kurtulamamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER