BASKETBOL

Anadolu Efes deplasmanda Olympiakos'a boyun eğdi

THY Eurolague play-off serisi ilk maçında Anadolu Efes, deplasmanda Olympiakos'a 87 - 72 mağlup oldu.

Anadolu Efes deplasmanda Olympiakos'a boyun eğdi

THY Avrupa Ligi play-off serisi ilk maçında temsilcimiz Anadolu Efes, Yunanistan'da Olympiakos'a 87-72 mağlup oldu.

1. PERİYOT
OLYMPIAKOS: 18 
ANADOLU EFES: 11

2. PERİYOT 
OLYMPIAKOS: 42
ANADOLU EFES: 31

3. PERİYOT
OLYMPIAKOS: 67
ANADOLU EFES: 50

4. PERİYOT
OLYMPIAKOS: 87
ANADOLU EFES: 72

EFES DİRENEMEDİ

İyi savunma yapamayan ve rakibine kolay sayı imkanları veren Efes, Honeycutt ve Huertal'ın toplam 31 sayısına rağmen maçın içine girmeyi bir türlü başaramadı.

Özellikle Yunan oyuncularının koyduğu karakter ile kazanan Olympiakos seride 1-0 öne geçti.

Anadolu Efes ile Olympiakos

PERASOVİC ÇILGINA DÖNDÜ

Anadolu Efes maça panik havasında başladı. Koç Perasovic takımın 'acele' hücum tercihlerinden dolayı kenarda çılgına döndü. Olympiakos adına Mantzaris 3'te 2 üç sayı isabetiyle oynayıp fark yarattı. İlk 10 dakikada Anadolu Efes 0/5 üç sayılık performansı sonrası 7 sayı farkla geride kaldı.

Ritmini yakalayan Olympiakos, ikinci periyotta Anadolu Efes'in baştan beri yapması gereken ekstra pasları yapıp farkı açtı. Maçın o ana kadarki 'en kötüsü' diyebileceğimiz Heurtel, çeyrek sonunda Anadolu Efes'in karşılaşmadaki ilk üçlük isabetini bulunca temsilcimiz odaya az da olsa moralli gitti.

Anadolu Efes ile Olympiakos

ANADOLU EFES KENDİNE YENİLDİ!

Anadolu Efes soyunma odası dönüşü de 'kendinin rakibi' olmaya devam etti. Basit top kayıplarının yanında, Spanoulis'in ipleri eline alması önlenemeyince Oly farkı artırdı. Temsilcimiz takım halinde hücumlardan 'el etek çekme' durumunda kalıp, Granger ve Heurtel'in eline bakınca ev sahibi son 10'a elini kolunu sallayarak giren taraf oldu.

Final periyodunun yarısına kadar geri dönüş sinyalleri veren Anadolu Efes, daha sonra 'ilk çeyrek sendromuna' tekrar düşüp cuma günkü ikinci maç öncesi rakibin salondan ciddi bir farkla galip ayrılmasını önleyemedi: 87-72.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER