MİLLİ TAKIM

Alper'e G.Saraylılar'dan tepki

Hazırlık kampı için Almanya'ya giden A Milli Takım, Paderborn Havalimanı'nda ilginç bir törenle karşılandı.

Alper'e G.Saraylılar'dan tepki

Milli Takım, Almanya'ya ayak bastığında Alper Potuk'a, Galatasaraylı bir gurbetçi, "Bundan sonra gerçek taraftarı görürsün" diye bağırınca gerginlik yaşandı. Caner de kendisine laf atan birisiyle tartıştı

A Milli Takımımız, hazırlık kampı için dün Almanya'ya gitti. 1923 yılından sonra en soğuk ilkbahar mevsimini yaşayan Almanya'da buz tutan milliler, ülkeye ayak bastıklarında tatsız bir olay yaşadı. Önce Galatasaray'ın anlaştığı, sonra da Fenerbahçe'nin, Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı Alper Potuk'a, havalimanında tepki vardı. Alper'e, Galatasaraylı olduğu öğrenilen bir taraftar, "Bundan sonra gerçek taraftarı görürsün" diye bağırdı. Yine başka bir taraftar, "Fenerbahçe taraftarlarından küfür yedin. Hala F.Bahçe'ye gidiyorsun. Yazık" diyerek laf attılar. Kısa süreli yaşanan gerginlik sırasında Alper'in bu sözleri duymamazlıktan geldiği ve direkt takım otobüsüne geçtiği belirtildi.

Yine aynı otelde kalacaklar

Sonrasında bir başka Sarı-Lacivertli oyuncu Caner'e de laf atıldığı, tecrübeli futbolcunun el kol hareketleriyle tepkisini dile getirdiği bildirildi. Bu olayın dinmesi sonrasında milliler, kamp yapacakları Harsewinkel kentinin Marienfeld kasabasında bulunan Hotel Klosterpforte'e geçti. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesi kamp yapılan tesislere yerleşen Ay-Yıldızlı ekipde futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlemlendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER