DÜNYADAN FUTBOL

Almanya Mesut Özil ile ilgili hayal kırıklığı yaşıyor!

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, Mesut Özil ile ilgili bazı itiraflarda bulundu.

Almanya Mesut Özil ile ilgili hayal kırıklığı yaşıyor!

FIFA The Best ödül töreni için Londra'ya gittiğinde Mesut Özil ile görüşmek isteyen ancak yıldız oyuncunun bunu kabul etmemesi nedeniyle görüşme gerçekleştiremeyen Joachim Löw, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. EURO2024'ün Almanya'ya verilmesinin ardından basında çıkan bu haberin sorulması üzerine Löw, Mesut Özil ile görüşmeyi istediğini itiraf etti.

Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw, konuyla ilgili ''Mesut Özil bizimle konuşmak istemiyor. Neden böyle, bilmiyorum. Ben onunla konuşmak istedim. Kişisel olarak, bu kadar uzun süre çalıştıktan sonra bunu yapmasının hayal kırıklığını yaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün Löw ve Almanya Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff, Londra'da Unai Emery'den de izin alarak Mesut Özil ile görüşmek istemişti.

Şikeci eski FIFA başkanından UEFA'nın seçimine destek

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil Başkan Erdoğan ile çektirdiği fotoğraf yüzünden kendisine yöneltilen yoğun eleştirilerin ardından Alman Milli Takımını bırakmıştı. Bu süre içinde Joachim Löw'ün kendisine destek olmadığını belirten Mesut, Alman hoca ile görüşmüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER