FENERBAHÇE

Ali Şen patladı: Ben olsam ikisini de gönderirdim!

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, yaptığı açıklamalarda Cocu ve Comolli'yi hedef aldı. Ali Şen, iki isminde hemen gönderilmesi gerektiğini söyledi.

Ali Şen patladı: Ben olsam ikisini de gönderirdim!

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen, sarı-lacivertli kulüpte yaşananlarla ilgili A Spor'da yayınlanan "Futbol A" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Şen, "Ben olsaydım Cocu'yu da Comolli'yi de Zagreb dönüşü uçakta gönderirdim." dedi.

Ali Şen'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Konu çok, nereden başlasak. Ünlü Amerikalı korku kitapları yazan yazar Stephen King'in kitabını ve senaryosunu izliyorum sandım bir an. Kırmızı halılar, cesetlar falan. Halbuki yer Fenerbahçe Kulübü, tarih 2018. Ağlar mısınız, güler misiniz?" 

Sahte futbolcu dünyayı kandırdı!

"Ali Koç, Fenerbahçe için büyük bir şans"..."Ali Koç, mart ayında kesin ve kesin başkanlığa adaylığını koyacağını dediği anda ben herhalde dünyadaki en sevinçli Fenerbahçeliydim o dakikada. Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığına aday olması ve arzu etmesi onun için büyük bir fedakarlıktı. Yani holdingde başını kaşıyacak vakti yok adamın. Fenerbahçe'nin Ali Koç'a verecek bir şeyi yok. Ama Ali Koç'un Fenerbahçe'ye vereceği çok şey var bir kere. Böyle kibar, böyle centilmen, böyle nazik bir adam. Konuşurken kelimelerini görüyorum, neredeyse yüzü kızarıyor sanki. Dürüst, mütevazi, o şeffaflık ve beyefendilik içinde yapmaması gereken bazı şeyleri de yapıyor ama onu tanıyan haklı bulur. O kadar kalbi temiz, o kadar düzgün bir insan. Kaldı ki Fenerbahçe taraftarının yanına da herkes gider, hepimiz de gittik."

"Aziz Yıldırım mı kastediliyor, Aykut Kocaman mı kastediliyor bilmiyorum"..."Bugünkü bu olaylar ürkütücü. Zamanında müdahale edilmiş olunsaydı, bunların hiçbirine maal verilmeseydi, bu duruma gelinmezdi. Ali Koç, çok dürüst ve bir o kadar da çok açık birisi. Ali Koç bilmiyor muydu onları çağırması ve işlerine son vermesini. Ali Koç her şeyi demesini bilir. Fenerbahçe'nin hakkını zayi olduğu, Fenerbahçe'nin kime bilgileri sunmuşlar. Fenerbahçe'de antrenörlük yapmış, başkanlık yapmış hiçbir kimsenin bu tip şeylere tenezzül etmesi mümkün değil. Aziz Yıldırım mı kastediliyor, Aykut Kocaman mı kastediliyor bilmiyorum ama onlar da tenezzül etmezler. O 3 kişiyi tanımıyorum. O kişiler bu senaryoyu yazdılarsa da ben inanmam. Kimse de bana inandıramaz. Bu Fenerbahçe Kulübü için gayret göstermişler ve çalışma yapmışlardır."

Fenerbahçe'de gündem Cocu'nun tazminatı

"Volkan Demirel böyle bir şey yapmışsa saygısızlık etmiş"..."Volkan Demirel'in başkana saygısızlık yapması düşünülemez. Ve onu hiçbir şekilde haklı çıkarmaz. Volkan eğer ki böyle bir şey yapmışsa saygısızlık etmiş. Volkan'ı o kadar çok seviyoruz o kadar çok seviyoruz ki, bunu bile haklı görmek için ne yapsak da Volkan'ı haklı çıkartsak diyoruz. Ama başkana saygısızlık mevzu bahis olamaz ve konuşulamaz bile. Fenerbahçe başkanına, futbolcusu veya başka birisi saygısızlık yapacak. Fenerbahçe'den bahsediyoruz. Volkan'a düşen, eğer ki öyle bir durum olduysa, ikinci başkan Semih Bey'den özür dileyip, kapıyı açık tutan başkandan da jübile yapılır mı yapılmaz mı bilemiyorum ama jübile yapılmasından yanayız futbolculara biz."

"Fenerbahçelilere bir çağrım var"..."Bugün gelen durumda bütün Fenerbahçelilere bir çağrım var. Tarihte böyle durum yaşanmadı Fenerbahçe'de. Şu an yardıma ihtiyaç var. Hepimizin yanında durmasına ve desteğine ihtiyacı var Ali Koç'un. Ali Koç'un nasıl çırpındığını biliyorum, görüyorum. Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleri hepsi bilgi sahibi beyefendi insanlar. Öyle bilgi sahibi insanlar ki futbol dünyamızı çok iyi tanıyorlar. 8 maçta 8 puan nasıl onları kahrediyorsa bizi de kahrediyor. İyi ki Ali Koç gibi başkan gelmiş."

"Cocu'yu da Comolli'yi de gönderirdim"..."Ligde 8 hafta oynandı ve 8 puanda takım. Ali Koç buna rağmen Cocu ve Comolli ile devam edeceğim dedi. Böyle bir karar vermişse o zaman hepimizin bu kararlara destek çıkması düşer. Ali Koç, Fenerbahçe dünyasına çağrı yapıyor. Ama ben olsaydım, Cocu ve Comolli'ye Zagreb maçı sonrası uçakta güle güle derdim. Ama açıkçası başkanın yanındayız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER