FENERBAHÇE

Ali Palabıyık'la Bülent Yıldırım'ın VAR konuşması ortaya çıktı

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sarı-kırmızılı yönetim VAR konuşmalarının ortaya çıkması için TFF'ye talebini iletti. Ve Ali Palabıyık - Bülent Yıldırım konuşması ortaya çıktı.

Ali Palabıyık'la Bülent Yıldırım'ın VAR konuşması ortaya çıktı

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Ülker Stadı'ndaki derbide Fenerbahçe ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe'nin golünü Eljif Elmas, Galatasaray'ınkini ise Henry Onyekuru attı. Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım, 43. dakikada gördüğü direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.       

Fenerbahçe'de Eljif Elmas'ın attığı golde, Feghouli'ye faul yapıldığını düşünen sarı-kırmızılılar uzun süre itiraz etmiş ancak gol kararı geçerli sayılmıştı. Galatasaray cephesi Mehmet Topal'ın oyundana tılması gerektiğini savunurken hakem Ali Palabıyık'a tepki göstermişti.

TFF'ye 'VAR' talebinde bulundu
Maçın ardından sosyal medya hesabından, golün görüntülerini paylaşan sarı-kırmızılılar aynı pozisyonda bir elle oynama olduğunu da iddia etmişti. Maçın ardından yaşanan demeç savaşlarıyla birlikte Galatasaray cephesi VAR konuşmalarının ortaya çıkması için TFF'ye talebini iletti.           

Ve Ali Palabıyık - Bülent Yıldırım konuşması ortaya çıktı.

"Topal temastan sonra dizini kırdı, kötü niyeti yoktu'' 
Galatasaray cephesini isyan ettiren Mehmet Topal'a kartın çıkmadığı Linnes'e tekmesini ise Ali Palabıyık, "Topal temastan sonra dizini kırdı, kötü niyeti yoktu'' diyerek yorumladı ve bu yüzden Fenerbahçe'nin kaptanını oyundan atmadı.

İşte Sabah'ın haberine göre Eljif Elmas'ın derbideki golünden sonraki VAR konuşmaları;

Bülent Yıldırım: Ali hocam bir bak istersen

Ali Palabıyık: Ben temiz gördüm. Sorun yok

Bülent Yıldırım: İstersen bir bak Ali hocam. Ayağa basma var golden önce

Ali Palabıyık: Temiz gol

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER