FENERBAHÇE

Ali Koç'un bu hamlesi Ersun Yanal'ı kudurttu!

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etmesinin ardından sarı lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal bir açıklama yaptı. Spor yorumcusu ve eski hakemlerden Ahmet Çakar ise bu açıklama sonrasında “Ali Koç hafta arası Comolli aracılığıyla teknik direktör Blanc ile görüştü. Ersun Yanal’ı kudurtan durum bu.” şeklinde yorum yaptı.

Ali Koç'un bu hamlesi Ersun Yanal'ı kudurttu!

Süper Lig'de 16. hafta Fenerbahçe - Beşiktaş derbisiyle geride kaldı. Derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Alınan bu sonucun ardından sarı lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal basın karşısına çıkıp açıklama yaptı. Ersun Yanal, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Birçok mevkisinde oyuncusu olmayan, hatta teknik direktörü olmayan Fenerbahçe bugün galip geldi. Fenerbahçe taraftarına armağan olsun. Soru almayayım, açıklamayı hafta içerisinde basın toplantısı ile yapacağım." şeklinde konuştu.

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar ise bu açıklamayı değerlendirdi. Ahmet Çakar, “Ali Koç hafta arası Comolli aracılığıyla teknik direktör Blanc ile görüştü. Ersun Yanal’ı kudurtan durum bu. Damien Comolli hafta içi Laurent Blanc ile görüştü. Ersun Yanal'ın haberi oldu ve kimyası bozuldu.” diye bir iddiada bulundu.

Ahmet Çakar sözlerine şu cümleleri de ekledi ''Uluslararası anlamda kulağım deliktir. Beşiktaş, Fenerbahçe'yi yenseydi, Ersun Yanal belki de gönderilecekti. Devre arasına Blanc ile gireceklerdi. Başarısızsan gidersin. Bu kadar basit.'' dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER