FENERBAHÇE

Ali Koç'tan Ersun Yanal'ın o sözlerine eleştiri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisinden sonra rakiplerini şampiyonluktan ettikleri yönündeki açıklamalarına eleştiride bulundu. Başkan Koç, Ersun Yanal'ın o sözlerine karşılık "Kabul edilemez. Bizi sadece biz ilgilendiririz." şeklinde cevap verdi.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ali Koç'tan Ersun Yanal'ın o sözlerine eleştiri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalar yaptı.

Ali Koç, teknik direktör Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisinden sonra "rakibi şampiyonluktan ettik" şeklindeki açıklamalarına eleştiride bulundu.

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Ali Koç, bir üyenin Ersun Yanal'ın sözlerine karşılık eleştirisine "Eleştirinize aynen katılıyorum. Böyle bir şeyi ben de tasvip etmiyorum. Kabul edilemez. Hatta şaşırdım. Bizi sadece biz ilgilendiririz" şeklinde cevap verdi.

Belki de Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal'ın Galatasaray derbisinden sonra söylediği sözleri tekrar hatırlayalım. İşte Ali Koç'un tasvip etmediği o sözler:

Ersun Yanal “Bu maçlar forma, arma maçıdır bizim için. Arma ve forma mücadelesinde her isteyen takımın buradan puan alması zordur. Bir kez daha bugün bunu ortaya koyduk. Belki de Galatasaray’ın yakalayacağı avantajı engelleyerek, şampiyonluktan ettik. Oyuncularım bugün arma ve forma maçını başarıyla tamamladı” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER