FENERBAHÇE

Ali Koç'tan flaş açıklama! 'Bir Galatasaraylı 500 bin lira bağışladı'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Divan Kurulu Toplantısı'nda birbirinden önemli açıklamalar yaptı. Ali Koç, Fener Ol kampanyasına bir Galatasaraylının 500 bin lira bağış yaptığını açıkladı.

Ali Koç'tan flaş açıklama! 'Bir Galatasaraylı 500 bin lira bağışladı'

Ali Koç'tan Divan Kurulu Toplantısı'nda birbirinden önemli açıklamalar geldi. İşte Başkan Ali Koç'un açıklamaları;

Can Bartu'yu ölümsüzleştirmek adına, ilk yönetim kurulu toplantısında efsaneye yakışır bir heykel yaptırma kararı alacağız.

Son 5 maçımız kaldı tarihe kötü bir şekilde girmek istemiyorsanız. Camiayı mutlu etmek istiyorsanız son 5 maçı kazanın. 

Bu akşam uzun süredir sahamızda yenilmediğimiz Trabzonspor ile oynayacağız. Umarız bu seri bu akşamki maçta başlar.

Transfer açıklaması...

Önemli olan önümüzdeki sezonun daha iyi yapılması ve mücadeleci bir takımı önümüzdeki aylarda kurmak. Bunun için görüşmeler yapılıyor, pozisyonlar belirlendi. Hocamızın tercihi doğrusunda iki-üç pozisyonda oynayabilecek oyuncular belirlendi. Onlardaki en önemli unsur ise finansal fair play."

Umarım İspanya'dan kupayı getirebiliriz...

-Obradovic ve öğrencileri bizi gururlandırmaya devam ediyor. 5. kez Final-Four'a kaldık. 15 maç sahamızda hiç kaybetmeden rekor kırdık. Ciddi sakatlıklara rağmen Obradoviç şapkadan tavşan çıkarmayı devam ediyor. Umarım İspanya'dan kupayı getirebiliriz... Anadolu Efes'e de başarılar diliyorum.

Fenerbahçe Üniversitesi açılıyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü bir vakıf kurdu. Vakıfın müraacatları sayesinde başvurduk ve üniversite kurma hakkı kazandık. 1.4 milyon TL'lik kaynak üniversite için toplandı. Bunun bir kısmı da taahütdü. Eski yönetimden kisme bir kuruş bağış yapmadı. Sadece Vefa Küçük'ün katkısı vardı. Ekim ayına kadar üniversite ile ilgili kararı vermemiz gerekiyordu. Ekim ayına kadar açılması gerekiyordu. Geçen süre içerisinde şartları değerlendirdik. Üniversiteyi devretmek de söz konusu olamazdı. 3. seçenek olan işbirliği konusunu değerlendirdik. Yaptığımız görüşmeler değerlendirmesinde Medicana Grubu ile işbirliği anlaşması yapmaya karar verdik. İnşallah Fenerbahçe Üniversitesi Ekim ayında faaliyetlerine başlayacak.

3 Temmuz olayı!

3 Temmuz olayıyla ilgilenmediğimiz algısı yapılmaya çalışıyor. Kimsenin gözüne sokmadan takipçisiyiz. İki davada çok yavaş yürüyor. Son haftalarda yaptığımız görüşmelerde beklentilerimizin olumlu gittiğini gördük. Kumpas davasının 2019 sonunda sonuçlanmasını bekliyoruz. İki davanın bu kadar yavaş ilerlemesi mantıkla açıklanacak bir durum değil. Umarım en kısa zamanda sonuçlar.

"Durumu beklediğimizden kötü bulduk"

Finansal durumumuzun kötü olduğunu biliyorduk. O nedenle yola çıktık zaten. Bekledimizden daha kötü bulduk kulübü. Bazıları enkaz edebiyatı yaptığımız düşünüyor. Bugüne kadar söylenenleri hep kabul eden bir kesin vardı. Biz en şeffaş şekilde her şeyi anlatmaya çalışıyoruz. Bunları anlatırken "Kol kırılır, yen içinde kalır" şeklinde anlatıyoruz. Bazı kesimler kulübümüzün içinde bulunudğu durumu hafife alıyor. Biz demekki gerçekleri iyi anlatamımışız. İşlerin buraya gelmesini istemiyordum. Bir sonraki mali toplantıda hepsini anlatacağım. Dışardan ahkam kesmek kolay değil. 

122 milyon Euro'luk giriş sağladık

Türkiye tarihinde hiç görüşmemiş bir hibe yapıldı derneğimize. Sermaye artışıyla yüzde yüz katılım sağlandı. 122 milyon Euro'luk yeni bir giriş sağladık kulübümüze. Beni kızdırmaya başladılar artık alttan almıyorum. Biz geldiğimiz zaman 97 milyon liralık ödenmesi gereken faktoring borcu vardı. Bize de haciz işlemleri başlattılar. Oturduk savaşarak, kavga ederek boruçların faizini yüzde 20'lere indirdi. 

"Bir Galatasaraylı 500 bin TL bağış yaptı"

Bu proje futbol takımı kötü gidiyor diye yapılmış bir proje değil. Bu büyük bir oyun planının küçük bir adımıdır. Telaffuz ettiğimiz rakamlara ulaşırsak çok iyi olacak. Bizim bu kampanyaya cesaret bile etmemiz gerekirdi. Bir de üstüne mevcut üstüne borçları koyduğumuz zaman bu işe girmemiz gerekirdi. Biz biliyor ki biz Fenerbahçeyiz. Söz konusu Fenerbahçe ise maddi ve manevi cömertlikleri hiç bir camia ile kıyaslanamaz. Bundan da cesaret alarak inandığımız güvendiğimiz için finansal özgürlük haritamız için bu kampanyayı harekete geçirdik. İsmini vermeyeceğim bir Galatasaraylı 500 bin TL bağış yaptı.

Ali Koç ikinci konuşmasında bağış yapan kişinin İnan Kıraç olmadığını ve bu ismi açıklamayacaklarını söyledi.

500 bin kişiye varmak üzereyiz...

"Fener Ol" kampanyasının çok önemli bir sorumluluğu var. Daha gidecek yolumuz var. Katılım sayısı da çok önemli. Aşağı yukarı 500 bin kişiye varmak üzereyiz. En büyük vefayı hak eden Fenerbahçe için imkanlarınız çerçevesinde Fenerbahçe'ye yardımcı olmanız ya da bunu olabildiğince yaymanız. UEFA ile yaptığımız 3 yıllık anlaşma gereği en fazla 30M€ açık hakkımız var, 31 Mayıs'a kadar ne kadar destek toplayabilirsek hepsini gelir olarak yazdırabiliriz. Bizim UEFA'nın yaptırımlardan kurtulabilmemiz için taraftarımızın mali desteğine ihtiyacımız var.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER