FENERBAHÇE

Ali Koç Volkan Demirel krizini anlattı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel'in kadro dışı kalma nedenini anlattı. Koç, tecrübeli kalecinin hem kendisine hem de Cocu'nun yardımcısına saygısızlık yaptığını söyledi.

Ali Koç Volkan Demirel krizini anlattı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Volkan Demirel'in hem disiplinsizlik hem de saygısızlıktan dolayı kadro dışı bırakıldığını ifade etti.

"VOLKAN İKİ BÜYÜK YANLIŞ YAPTI"...Volkan'ı çok uzun yıllardır tanıdığını ve çok sevdiğini belirten Ali Koç, "Volkan'ı Cocu ya da Comolli'nin raporları doğrultusunda kadro dışı bırakmadık. Volkan hem bana hem de Cocu'nun yardımcısına saygısızlık yaptı.

Volkan bardağı taşıran iki hareket yaptı. Samadıra'dan haber geldi, Volkan, yardımcı antrenör Erwin Koeman'ın üzerine yürümüş. Bir gün önce 'Canım sıkkın, biriyle kavga edeceğim' demiş. Samandıra'ya gittik, anladığım kadarıyla bir şey olmamış. 'Erwin Koeman, sen neden bana ters bakıyorsun.' şeklinde bir olay olmuş.

Volkan Demirel

Oradakeyken altı Türk oyuncu ile görüşme yaptık. Sonra Volkan orada benim kabul edemeyeceğim şekilde tartışmalara girdi. İlk önce bana, sonra da Semih Özsoy'a saygısızlık yaptı. 'Kes' dedik uzattı, sesini yükseltti. Sonrasında onunla birebir görüştüm. Başkanına bu saygısızlığı yapma cüretini gösteren bir sporcunun bizler yokken neler yapabileceğini düşündüm. Gördüm ki Volkan'ın uyanması lazım. Volkan sonrasında özür dileme adına hiçbir şey yapmadı." şeklinde konuştu.

Ali Koç'tan bomba Ersun Yanal açıklaması

Ali Koç'un kovduğu antrenörler köstebek çıktı!

Yorumlar
TREND HABERLER