GALATASARAY

Albayrak sessizliğini bozdu! Bırakıp gitmek...

İbra edilmemelerinin büyük haksızlık olduğunu ifade eden Galatasaray İkinci Başkanı, "Bırakıp gidebilirdik ama bu bana yakışmazdı" dedi. Albayrak, 75 milyon TL'lik ödeme yapmalarıyla ilgili de, "Paralar hesaplara yatırılmasa ve UEFA'dan men cezası alsak bu vebal ile yaşayamazdım" ifadesini kullandı.

Albayrak sessizliğini bozdu! Bırakıp gitmek...

Galatasaray'da mali genel kurulun yankıları devam ediyor. Camia, gece yarılarına kadar süren kongrede Mustafa Cengiz yönetiminin idari yönden ibra edilmemesinin şokunu yaşarken bu olaydan en çok etkilenenlerden birisi de Abdurrahim Albayrak'tı.

Galatasaray için gecesini gündüzüne katmaktan çekinmeyen başarılı yönetici, 75 milyon TL'lik birikmiş ödemelerin yapılmasına ön ayak olarak bir kez daha farkını ortaya koydu.

Fotomaç'ın haberine göre;  Sessizliğini bozan ve büyük haksızlığa uğradıklarını belirten Albayrak, "Bize yapılan haksızlıktan sonra bırakıp gitmek gerekse bile bu bana yakışmazdı" diye konuştu.

"GALATASARAY ACI ÇEKMEMELİ"

YapılanlarıI hak etmediklerini ve tartışmalı kongrenin ardından büyük acılar çektiğini ifade eden Albayrak, "Ancak önemli olan Galatasaray'ın acı çekmemesi… Biz imkanlarımızı zorladık. Ödemeyi yaparak UEFA'nın olası Avrupa engelini bertaraf ettik" dedi.

Daha önce Galatasaray'ın bir kez Avrupa'dan men cezası aldığını hatırlatan Albayrak şöyle devam etti:

"Ödemeler yapılmasa ve UEFA'dan ceza alsak bu beni vicdanen öldürürdü. Bu vebal ile yaşayamazdım.Daha önce Avrupa kupalarına katılamadığımızda camianın ne acılar çektiğini yakından biliyorum.

75 MİLYON TL NASIL ÖDENDİ?

Yönetim, 75 milyon TL'lik ödemeyi Cuma günü yatırdı ve futbolcularına borçsuzluk kağıdını imzalattı. 

Paranın bir kısmı Albayrak'ın kişisel kefaletiyle alınırken, büyük bir kısmını da yöneticiler kendi aralarında topladı. Ayrıca yönetimin ibra edilmemesini kabullenemeyen bazı loca sahibi iş adamları da taşın altına elini koyarak, localarını şimdiden yenileyerek destek sağladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER