BEŞİKTAŞ

Ahmet Nur Çebi isyan etti! Özür dileyin

Süper Lig’de önceki akşam Fenerbahçe’yle oynanan derbiyi 3-1’lik skorla kaybeden Siyah-Beyazlılar’ın, bu mücadeledeki hakem kararlarına tepkisi sürüyor.

Ahmet Nur Çebi isyan etti! Özür dileyin

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe derbisindeki hakem yönetimine sert tepki gösterdi, “Hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş’ın lehine dahi verilse yanlış kararları bizim kabul etmemiz söz konusu olamaz. Bedeli ne olursa olsun bu düşünceden ve söylemlerden vazgeçmeyeceğiz. Bütün ülke rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin. Beşiktaşlılar’dan, futbol kamuoyundan özür dileyin. ‘Yok, biz memnunuz’ diyorsanız çıkın onu söyleyin. Sizin adınıza biz mahcup olalım!” dedi.

Konuyla ilgili olarak dün öğle saatlerinde Vodafone Park’ta açıklamalarda bulunan Başkan Çebi, sert sözler sarf etti. Çebi, hakem yönetimlerinde adalet beklediklerini ve bunu tüm kulüpler için istediklerini söyledi. Vodafone Park’ta yöneticiler Adnan Dalgakıran ve Mesut Urgancılar’la düzenlediği basın toplantısında, yazılı metni okuyan Başkan, “Hakem adaleti istiyoruz. Beşiktaş’ın lehine dahi verilse yanlış kararları bizim kabul etmemiz söz konusu olamaz. Bedeli ne olursa olsun bu düşünceden ve söylemlerden vazgeçmeyeceğiz” ifadelerini kullandı. İşte Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin tüm sözleri;

‘Rezalete dönüştü!’

“Ülke futbolunun içinde bulunduğu koşulları biliyoruz. İlk günden itibaren yapıcı olmak için elimizden gelen her çabayı sarf ettik. Yapıcı olmak adına harcadığımız bu çabanın acizlik olarak değerlendirilmesini kabul edemeyiz. Kamuoyu önünde konuşmadık, sustuk, uyarılarımızı ilgililere yaptık. Sonuç; haftalardır süren skandal kararların derbi maç itibarıyla rezalete dönüştüğü konusunda tüm kamuoyu, spor ve hakem yorumcuları hemfikirdir.”

‘Düzenden memnun olan bizden uzak dursun’

“İlk günden itibaren sadece adalet istedik. Tek başımıza kalsak da bu söylemden vazgeçmeyeceğiz. Bedeli ne olursa olsun adil bir futbol için savaşacağız. Türkiye’de futbol düzeninin bugüne kadar olduğu gibi sürmesini isteyenler, bizden uzak dursun. Bu düzenin böyle sürmesini istemeyenler ise artık safları sıkılaştırmak zorunda.”

‘Hakem bizi doğrayamaz!’

“Benim takımım, dün iyi performans göstermemiş olabilir, size ne! O bizim iç meselemiz. Hakem gelip bilet kesemez, bizi doğrayamaz. Herkes işini yapacak. İyi olan şanslı olan kazanacak. Kaybeden de kendisini geliştirmeye uğraşacak. Bu maçı hiçbir Beşiktaşlı asla unutmayacak. Unutursak aynı rezaleti tekrar yaşayacağımızı biliyoruz! Asla unutmayacağız!”

‘Cephe alacaklar iyi düşünsün’

“Vicdanları rahat mı? Bütün ülke rezaleti izledi. En azından çıkın özür dileyin. Beşiktaşlılar’dan, futbol kamuoyundan özür dileyin. ‘Yok, biz memnunuz’ diyorsanız çıkın onu söyleyin. Sizin adınıza biz mahcup olalım. Beşiktaş’a cephe alacak olanlar, birkaç kez daha düşünsün. Hakemler aleyhine konuşursak hakem camiası bize cephe alırmış! Biz düşman mıyız? Beşiktaş, bu ülkenin en eski spor kulübü ve en önemli sivil toplum kuruluşudur. Cephe alacak olan birkaç defa daha düşünsün. Adalet isteyene cephe alacak olanlar da takkelerini önlerine bir koysunlar.”

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER