SPOR MEDYASI

Ahmet Çakar Josef De Souza transferini yorumladı

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın anlaştığı Josef De Souza transferini yorumladı. Siyah beyazlıların Josef De Souza transferi ile ilgili Ahmet Nur Çebi'ye çağrıda bulundu.

Ahmet Çakar Josef De Souza transferini yorumladı

Beşiktaş'ın anlaşma yaptığı ve İstanbul'da görüşmeler yaptığı Josef De Souza ile ilgili spor yorumcusu Ahmet Çakar değerlendirme yaptı.

Ahmet Çakar, Josef De Souza transferinin soygun olduğunu belirterek şu açıklamaları yaptı:

"Josef de Souza'ya en son ihtiyacı olan takım Beşiktaş'tır, bunun adı soygundur. Atiba, Oğuzhan, Dorukhan, Mensah varken, bu işte bir şey var. Josef de Souza ne oynar? Defansif orta saha. O anlamda Türkiye'nin en iyi iki oyuncusu Beşiktaş'ta. Hatta sıksan Oğuzhan. Atiba, Türk olsaydı Dorukhan ile milli takım göbeğine koymaz mıydık? Josef de Souza'ya gerek yok. Ahmet Nur Çebi, sayın başkan, Josef de Souza'yı sana kim aldırıyorsa bil ki bu işte bir herze var. Burak Yılmaz'ı çok arayacaksın. Senin sağ bekin Necip."

Yorumcu Ahmet Çakar, Trabzonspor - Beşiktaş derbisi ile ilgili de şu ifadeleri kullandı:

"Beşiktaş ve Trabzonspor, şu halleri ile, bırakın şampiyon olmayı, bırakın 2. olmayı, ilk 3'e bile girmeleri sürprizdir. Bu sene şampiyonluk Galatasaray, Fenerbahçe ya da Başakşehir'ın dışında bir takıma gitmez. Beşiktaş ve Trabzonspor ilk 3'e giremez."

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER