TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür açıklaması

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu, transferi gündem olan yıldız futbolcular Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Ahmet Ağaoğlu'ndan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür açıklaması

Trabzonspor'da geleceği en çok tartışılan isimlerden olan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür ile ilgili başkan Ahmet Ağaoğlu'ndan açıklama geldi.

TRT Spor'da Gündem Futbol programına konuşan Ahmet Ağaoğlu, Ünal Karaman ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun o açıklamaları;

"Abdülkadir de, Yusuf da önümüzdeki sezon kadrosu içinde. Sürekli olarak izlenen futbolcularımız bunlar ama şu ana kadar kulübe gelmiş herhangi bir resmi teklif yok. Premier Lig'in, La Liga'nın, Ligue 1'in en üst düzey takımları izliyor. Son zamanlarda resmi taleplerde bulunarak izlemeye başladılar, o yönüyle kamuoyuna yansıdı. Ondan önce de içeride ve dışarıda izlenen futbolcularımızdı. Bizim amacımız kadromuzu muhafaza ve takviye etmek. Ne yaparsanız yapın, doğal olarak camia bir önceki senenin bir üstünü bekler. Trabzonspor da her zaman için bu mücadeleyi vermek zorunda olan bir takım. Trabzonspor'un ruhunda bu yok. Her sezon daha güçlü, daha fazla savaşan, daha iyi bir kadro yapısına ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman hakkında ise "Mourinho ile görüştük, Guardiola ile de görüştük ama Ünal hoca varken bizim adımız anılmaz dediler. Biz de Ünal hoca ile anlaştık." şeklinde konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER