TRABZONSPOR

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması

Ahmet Ağaoğlu düzenlediği basın toplantısında kulüp borçlarının yanı sıra transfere dair önemli açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz ile ilgili de konuşan Ağaoğlu, ''Burak Yılmaz'ı alacak parayı henüz darphaneler basılmadı'' dedi.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Slovenya kampına katılarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Ahmet Ağoağlu transfere dair önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Ağaoğlu, kulüp borcunun 1 milyar TL'yi geçtiğini belirtirken, Burak Yılmaz hakkında çıkan haberlere de yanıt verdi.

'Ödememiz gereken 30 milyon TL var' : Oyuncularımızdan menajerleri vasıtasıyla bazı indirim taleplerimiz olmuştu ama henüz bir geri dönüş alamadık. Ama geri dönüşün olmaması, olumsuz yanıt verileceği anlamına da gelmez. 10 gün içinde ödememiz gereken 30 milyon TL var. Ödemelerin ardı arkası kesilmiyor maalesef. Rakamlar, milyonlarla ifade ediliyor. Bugüne kadar nasıl geldiysek, aynı şekilde devam edeceğiz.

'Hepsini hayâl kırıklığına uğrattık' : Devasal borçlar yüzünden ayağımızın takılacağını düşünenler vardı ama hepsini hayâl kırıklığına uğrattık. Trabzonspor'un üstesinden gelemeyeceği hiçbir sıkıntısının olduğuna inanmıyorum. Sıkıntılı dönemlerimiz olur, ama asla yere düşmeyiz. Kimse endişelenmesin.

Şenol Güneş Burak Yılmaz'ı istedi

'Burak Yılmaz'ı alacak para henüz basılmadı' : Burak Yılmaz'ı satın alacak parayı darphanede henüz basmadı. Burak bizim için değerli. Bütün futbolcularımız öyle. Rodallega ile alakalı olarak menajerinin açıklamasını bilmiyorum. Biz oyuncularımızın parasını son gün ve ucu ucuna da olsa ödüyoruz. Tüm oyuncular tarafından kulübe ihtarname çekildi. Ödemeleri gerçekleştirdik. Ödemeye devam edeceğiz. Bizim oyuncularımıza gerçekten talip olan varsa adres Trabzonspor kulübüdür.


'Her zaman yarış içinde olacağız' : Kulüp borcunun 1 milyar TL'yi geçmiş olması nedeniyle kısa vadede sağlıklı bir sportif yapı oluşturamayız. Öncelikle bu sıkıntıları bertaraf etmek zorundayız ama bordo-mavi forma, hiçbir zaman yarış dışı kalamaz. Her zaman yarış içinde olacağız.

Yorumlar
TREND HABERLER