BASKETBOL

Agüspor destek istiyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele veren Kayseri Agüspor, destek istiyor.

Agüspor destek istiyor

Kulüp Menajeri Ahmet Bozbey, "Kötü giderken desteğe daha çok ihtiyacımız var" dedi.

Euroleague'de oynadığı son 6 maçı, ligde oynadığı son 3 iç saha maçını kaybederek taraftarını üzen Kayseri Agüspor, biran önce toparlanmak ve yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Euroleague'de son 8 takım arasına kalamayarak yoluna EuroCup'ta devam edecek olan Potanın Sultanları, bu kulvarda final oynamak istiyor. Agüspor'un ligdeki hedefi de yine Türkiye Şampiyonluğu finaline adını yazdırmak.

Kayseri Agüspor Genel Menajeri Ahmet Bozbey, son günlerde eleştirilerin dozajının yükseldiğini, taraftarlarını sevindiremedikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Hiç hesapta olmayan yenilgiler aldık. Ancak Agüspor olarak hedeflerimizden kesinlikle uzaklaşmadık. Avrupa'da ve Türkiye'de yine final oynamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Sadece taraftarlarımızdan daha çok destek istiyoruz. Herşey iyi giderken zaten destek çok oluyor. Önemli olan işler iyi gitmezken, moralsizken takıma daha çok destek olmak gerek. Bizler yine taraftarlarımız ile hedeflere koşacağız. Birlikteliğimizi bozmamak lazım" dedi. 

Rus futbolcudan olay yaratan Putin tişörtü!

Lara Sanders'in sakatlığı hakkında da açıklama yapan Ahmet Bozbey, "Takımımızın en önemli oyuncusunun sakatlığı hepimizi üzdü. Lige verilen 10 günlük bir ara var. Dizindeki sakatlığının tedavi edilebilmesi için kendisine erken izin verdik ve Amerika'ya gitti. 10 gün sonra gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacaktır" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER