GALATASARAY

Adnan Polat'tan olay Fatih Terim açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat verdiği bir röportajda Fatih Terim ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, Fatih Terim hakkında "Onunla çalışmazdım." ifadelerini kullandı.

Adnan Polat'tan olay Fatih Terim açıklaması!

Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat Sabah Gazetesi'nden Tuba Kalçık'a verdiği röportajda Fatih Terim hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı..

İŞTE ADNAN POLAT'IN FATİH TERİM İÇİN AÇIKLAMALARI

"Bazı gruplar menfaatlerini kestiğim için bana düşman oldu"

"İki dönem başkanlık yaptım. Başkanlık dönemimde de günü değil, geleceği kurtarmak için çalıştım hep. Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık. Çok modern bir stat oldu. Galatasaray'a çok emek verdik, mali olarak düze çıkardık ama bana operasyon yapılmak istendi. Bazı gruplar menfaatlerini kestiğim için bana düşman oldu. Bunu yapanlar da kendi çıkarını düşünen liseci takımı. Liselilerin yüzde beşini bile geçmez bunlar ama hâlâ etkililer Galatasaray'da. Gece gündüz canla başla çalıştım ama hiçbir hizmet cezasız kalmıyor. Galatasaray sevgisi hep kalbimde ama gönül kırgınlığım var."

"Başkan olsam bizi ortada bırakan Fatih Terim ile çalışmazdım"

"Başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün ailemle konuştum, "Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor" diyerek teklifi geri çevirdi. Üç ay sonra seçim kararı aldık ve ben seçime girmedim. Benden sonra Ünal Aysal başkan oldu. Bizi o dönem ortada ve zor bir durumda bırakan Terim, teknik direktör olarak geri geldi. Ben bu olayıkamuoyunun takdirine bırakıyorum."

Yorumlar 5 yorum
TREND HABERLER