MİLLİ TAKIM

Adnan Polat bastırdı Arda geri dönüyor!

Milli Takım idmanında yaşadığı sakatlığı krize dönüşen G.Saraylı yıldız Arda Turan, Adnan Polat'ın devreye girmesiyle birlikte kadrodan çıkarıldı

Adnan Polat bastırdı Arda geri dönüyor!

Ve beklenen gelişme yaşandı. Arda Turan sakatlığı sebebiyle milli takım kadrosunda çıkarıldı. Genç futbolcu Almanya ve Azerbeycan maçlarında forma giyemeyecek.

Milli Takım kampında sakatlanan ve düne kadar Almanya ve Azerbaycan maçlarında oynayıp, oynamayacağı tartışılan Arda Turan spekülasyonlara son noktayı koydu. Milli Takımın ve Galatasaray'ın yıldızı bugün öğleden sonra THY ile Berlin'den İstanbul'a dönüyor.

Milli Takım doktorları tarafından tedavisine devam edileceği söylenen ve hatta Almanya maçında oynaması için çaba gösterilen Arda'nın sakatlığı G.Saray'ı ayağa kaldırdı.

Başkan Adnan Polat, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile yaptığı çok sayıda görüşmenin ardından, yıldız futbolcunun acil olarak İstanbul'a dönmesi ve sakatlığı ile ilgili tedavinin G.Saray Kulübü tarafından sürdürülmesine karar verildi.
 
Arda'nın apar topar bugün öğleden sonraya uçak bileti alındı ve İstanbul'a dönmesi kesinlik kazandı. Arda, dönüşünün ardından sarı kırmızılı kulübün sağlık heyeti tarafından kontrole alınacak ve tedavisinin geleceği ile ilgili karar verilecek.

Bu arada, Arda'nın yerine bir başka futbolcunun kadroya çağrılmayacağı açıklandı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER