GALATASARAY

Adebayor transferi Galatasay'ı karıştırdı

Medipol Başakşehir'in Adebayor'u transfer etmesi, forvet bekleyen Galatasaraylı taraftarları iyice çileden çıkardı.

Adebayor transferi Galatasay'ı karıştırdı

Süper Lig'de ara transfer dönemi dün itibarıyla sona ererken Galatasaray, iki oyuncuyla kadrosunu güçlendirmiş oldu. Sarı-kırmızılı ekip, birçok isimle anılmasına karşılık PAOK'tan Garry Rodrigues ve Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık'ı transfer ederek kanatlara ve defansa takviye yaptı. İki oyuncu için 6 milyon Euro harcandı.

Halbuki herkes, sakatlığı nedeniyle takıma katkı sağlayamayan Kolbenn Sigthorsson'u gönderen Galatasaray'dan ileri uca alternatif üretmesini bekliyordu.

LİSTEDE BİRÇOK İSİM VARDI

Bu dönemde Hugo Rodallega, Alexander Pato, Oumar Niasse, Klaas-Jan Huntelaar, Eduardo Vargasbaşka olmak üzere listesine birçok isim girip çıkmasına karşın Cimbom bu oyunculardan hiçbirisiyle anlaşamadı.

 FORVET İŞİ YATTI

Avrupa'dan 1 yıl men cezası alan ve transfer harcamaları, oyuncu maaşları ve personel giderlerinin 65 milyon Euro'yu geçmemesi istenen Cimbom, forvet transferini son dönemde Lukas Podolski'nin gidişine endekslerken bu konuda da bir gelişme olmayınca beklentiler boşa çıktı.

ADEBAYOR TEPKİSİ

Üstüne bir de Galatasaray'ın Süper Lig'deki rakipleri Beşiktaş Demba Ba, Trabzonspor HugoRodallega, Başakşehir ise son dakikada Emmanuel Adebayor'u alınca sosyal medyada tepkiler gecikmedi. Özellikle de sarı-kırmızılı ekiple de anılan ve bonservisi elinde olan Adebayor'un kaptırılması öfkeyi artırdı.

Kupada kale Muslera'ya emanet

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER