BASKETBOL

Adanaspor'dan bir bomba daha

Transferde hız kesmeyen Adanaspor Basketbol Takımı bir bomba daha patlattı!

Adanaspor'dan bir bomba daha

Geçen yıl Akçakoca Poyrazspor’da oynayan Levent Altan ile daha önce sözleşme imzalayan turuncu beyazlılar basın önünde söz verilen tarihte peşinatını vererek imza attırıldı.

Adanaspor Kulübü 2. Başkanı Mustafa Yosun imza töreninden sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Adanaspor olarak çok zor günler geçirdik. Mustafa Tuncel’in büyük gayretleriyle şuanda ayakta duruyoruz. Bizlere verilen sözlere güvenerek gözümüzü kırpmadan sözleşmeleri imzaladık. Herşey Adanaspor için der, tüm kulüpler şunu kafasına iyi yerleştirsinler ki bu ligin sürpriz takımı biz olacağız! Ramazan Byramı sonu her konuda tamamen anlaştığımızın ABD’li oyuncumuzun biletini gönderdik. Oda gelince transferi kapatacağız. Çok ekstra bir oyuncu çıkarsa alabiliriz.” dedi.

Bir yıllık sözleşmeye imza atan Levent Altan: “Beş gündür Adana’dayım. Adana’yı çok sevdim. Renkleri ve şehir çok hoşuma gitti. Yönetici ağabeylerimiz çok sıcakkanlı davrandılar. Kesinlikle hedefimiz playoffdur” dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER