GALATASARAY

Abdurrahim Albayrak'tan Yusuf Erdoğan itirafı

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, Süper Lig'in dördüncü haftasında Kasımpaşa ile oynadıkları maç esnasında Yusuf Erdoğan'ın attığı gol sonrasında takımına isyan ederek, itirafta bulundu.

Abdurrahim Albayrak'tan Yusuf Erdoğan itirafı

Süper Lig'in dördüncü haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Tansiyonun hiç inmediği maçta, kazanan taraf 1-0 skor ile Kasımpaşa oldu.

Sarı kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak da maçı tribünden izleyen isimler arasındaydı. Maç sırasında kaçan gollere ve pozisyonlara isyan etti. Abdurrahim Albayrak'ın verdiği tepkiler hemen yakınındaki basın tribününde de duyuldu.

Maçın ilk yarısında bir pozisyonda iki kez geri pas yapan Feghouli'ye sinirlenen Abdurrahim Albayrak "Yeter artık ya!" diyerek tepkisini ortaya koydu. 

Abdurrahim Albayrak, Kasımpaşa forması giyen ve maçta golü bulunan Yusuf Erdoğan ile ilgili de "Biz bu adamı almıştık!" şeklinde tepki verdi.

Yusuf Erdoğan, geçtiğimiz sezon Galatasaray ile anlaşmıştı. Ancak çektirdiği bir fotoğraf karesi yüzünden Fatih Terim'in tepkisini almıştı ve transferden vazgeçilmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER