GALATASARAY

Abdurrahim Albayrak: Rekor kırmak istiyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, 7-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Albayrak: Rekor kırmak istiyoruz

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup etmeleri sonrası takımdaki durumu bahar havasına benzetti.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, kaybedecek fazla şeyi olmayan rakiplerle olan maçların kendilerini korkuttuğunu aktararak, "Hocamız takımı çok iyi hazırladı. Net bir skorla İstanbul'a dönüyoruz. Artık bu maçı bir kenara bırakıp, önümüze bakacağız. Hedefimize tek tek ilerliyoruz. 'Galatasaray'da bir bahar havası' diyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Bafetimbi Gomis'in rekorlar gecesi!

"Fernando çok değerli futbolcumuz": Sakatlığı sonrası Kardemir Karabükspor maçının ikinci yarısında yeniden forma şansı bulan Fernando ile ilgili yöneltilen soru üzerine Albayrak, "Hocamızda haklı olarak ona da şans veriyor. Önümüzdeki haftalarda yararlanmayı düşünüyoruz. Çok değerli futbolcumuz. Ona ihtiyacımız var, bütün futbolcularımıza ihtiyacımız var. Oynayan ve oynamayan hepsi elinden geleni yapıyor." diye konuştu.

Kulüpte herkesin elinden geleni yaptığına dikkati çeken sarı-kırmızılı idareci, "Başta başkanımız. Dün İsviçre'deydi ve sabah erken saatte ayağının tozuyla Karabük'e geldi. Yorgun geldi, bize de moral verdi. Hocamız zaten Florya'da yatıyor, Florya'da kalkıyor. Onun için de Fatih Terim oluyor. Bunları unutmamak lazım." değerlendirmesinde bulundu.

"Gomis iki haftada 7 gol attı" : Albayrak, maçı 4 golle tamamlayan Bafetimbi Gomis'e değinerek, kulüp tarihinde iki hafta üst üste 3 ve üzeri gol atan oyuncu bulunmadığını aktarırken, "Gomis bugün 4 gol, iki haftada 7 gol attı. Gomis gibi bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim." şeklinde konuştu.

"Atiker Konyaspor maçında rekor kırmak istiyoruz" : Sarı-kırmızılı taraftarlara seslenen Albayrak, "Bugün güzel bir atmosfer vardı. Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum. İşlerini güçlerini bırakıp Atiker Konyaspor maçına gelsinler. Tribünlerde rekor kırmak istiyoruz. Zor bir maç olacak ama taraftarlarımızı arkamıza alırsak, iyi maç olacağını düşünüyorum." açıklamasında bulundu.

Öte yandan, Kardemir Karabükspor ile Galatasaray taraftarlarının şehitler ve Türkiye için birlikte tezahürat yapmasından duyduğu mutluluğu da anlatan Albayrak, "Mehmetçik'ten Allah razı olsun. Bugün rahat top oynuyorsak, sahaya çıkıyorsak, onların sayesindedir. Bütün ülkemizin başı sağ olsun. Onların kanı hiçbir zaman yerde kalmayacak. Hepimiz tek yürek olacağız. Ülkemiz bu işin üstesinden gelecektir. O güce sahip bir ülkeyiz." diyerek sözlerini tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER