KAYSERİSPOR

Abdullah Gül'e Kayserispor'dan tepki

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Kayserispor camiasından büyük tepki var.

Abdullah Gül'e Kayserispor'dan tepki

Cumartesi günü Kadir Has Stadı'nda belki de tarihinin en önemli sınavlarından birine çıkan ve Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak kümede tutunmayı başaran Kayserispor'da hedefe ulaşmanın sevinci yaşanırken, bu önemli günde Kayseri'de olmasına rağmen maça gelmeyen ancak 1 gün sonra İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Osmanlıspor maçına giderek Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Abdullah Gül'e tepki oluştu.

"Biz, bize yeteriz"

Kayseritempo.org'un haberine göre; Binlerce Kayserispor taraftarı, "Düğün için Kayseri'ye gelmesine rağmen Kayserispor'un en önemli sınavında stada gelme lütfunda bulunmayan Cumhurbaşkanı'mız, bir gün sonra İstanbul'da Beşiktaş'ın şampiyonluk maçına giderek protokol tribününde alkış tutarak ne kadar Kayserili ve Kayserispor destekçisi olduğunu gösterdi" diye sitemlerini dile getirdiler.

Abdullah Gül

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Vodafone Arena Stadı protokol tribünündeki fotoğraflarını da paylaşan Kayserispor taraftarı, "Biz, bize yeteriz. Siz, İstanbul takımlarını alkışlamaya devam edin" diye tepki gösterdiler.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumartesi günü Kayseri'ye gelerek Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç'ın büyük oğlu Emre'nin nikah törenine katılmış ve ertesi gün de Kayseri'den ayrılmıştı. Gül ile birlikte Kayseri'ye Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız da gelmişti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER