FUTBOL

Abdullah Avcı'nın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş ile yollarını ayıran Abdullah Avcı ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Azerbaycan Milli Takımı için tecrübeli teknik adamla görüşme yapıldığı ortaya çıktı. Abdullah Avcı, Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçerse Beşiktaş maddi olarak bir yükten kurtulmuş olacak.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Abdullah Avcı'nın yeni adresi belli oldu

Beşiktaş'ta teknik direktörlük macerası fazla uzun sürmeyen Abdullah Avcı ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Abdullah Avcı'ya Azerbaycan'dan teklif geldi.

Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçmesi için Azeri yöneticiler Abdullah Avcı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerin deneyimli teknik adamla görüşmek için Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra şuan boşta olan Abdullah Avcı'nın, Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun yetkilileri ile gerçekleştirdiği görüşmede olumlu yanıt vermesi bekleniyor. 

Abdullah Avcı eğer Azerbaycan Milli Takımı'nın başına geçerse, Beşiktaş tecrübeli teknik adam için kulüp bulana kadar ödeyeceği aylık 1 milyon TL'den kurtulmuş olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER