BEŞİKTAŞ

Abdullah Avcı harekete geçti! Acil önlem planı

Beşiktaş'ın aldığı kötü sonuçlar sonrası Abdullah Avcı radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Takımdaki kötü gidişi durdurmak için alınacak ilk önlemin Başakşehir maçına Burak Yılmaz'la başlamayı planlıyor..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Abdullah Avcı harekete geçti! Acil önlem planı

Futbolcularla özel bir toplantı yapılacak Takımdaki kötü gidişi durdurmak için alınacak ilk önlemin Başakşehir maçına Burak Yılmaz'la başlamayı planlıyor..

Douglas ve Rebocho bu hafta ilk 11'de sahaya çıkacak. Elneny'in yerine Atiba oynayacak. Vida'nın kırmızı kart görmesi nedeniyle ya Necip ya Enzo Roco ilk 11'de yer alacak. 

Takıma büyük umutlarla alınan ancak ilk 11'de şans bulamayan Douglas ve Rebocho'nun Başakşehir önünde ilk 11'de oynaması bekleniyor. Avcı 2 oyuncuyu bu maça özel olarak hazırlayacak. Gazişehir maçında kırmızı kart gören Elneny'in yerine ise sakatlığını tamamen atlatan Atiba oynayacak. Kanadalı yıldızın ön liberoda Douglas ya da Dorukhan'la birlikte oynaması bekleniyor.

TARAFTARI ÇOK İYİ ANLIYORUM

Hırvat oyuncu Domagaj Vida'nın yerine ya Necip Uysal ya da Enzo Roco'dan biri oynayacak. Ayrıca Avcı takımla toplantı yaparak onları psikolojik olarak maça hazırlayacak. Gazişehir maçında kırmızı kart gören Vida, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Pahalıya mal olan bir hata sonucu takımımı yüzüstü bıraktığım için çok üzgünüm. Taraftarlarımızın kızgınlığını anlıyorum ama inanın daima kusursuz bir performans göstermeyi oyunculardan daha çok kimse isteyemez" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER