BEŞİKTAŞ

Abdullah Avcı Fikret Orman'ın istifa kararını canlı yayında öğrendi

Beşiktaş'ta 7 yıldır başkanlık yapan Fikret Orman, bugün yaptığı açıklamayla görevinden istifa edeceğini açıkladı. Orman'ın bu kararını sezon başında göreve başlayan ve kötü sonuçlar alan Abdullah Avcı'nın canlı yayında öğrendiği aktarılırken, görevine devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

Abdullah Avcı Fikret Orman'ın istifa kararını canlı yayında öğrendi

Beşiktaş'ta sezon başında göreve getirilen Abdullah Avcı'nın, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın istifa kararını televizyondan öğrendiği ve büyük bir şok yaşadığı öğrenildi.

BASIN TOPLANTISINDA ÖĞRENDİ
En çok sorulan sorulardan biri de, "Abdullah Avcı istifa edecek mi?" Avcı'nın, Orman'ın görevden ayrılma kararından haberdar olmadığı ve tüm spor kamuoyu gibi bugünkü basın toplantısında öğrendiği ortaya çıktı.

ACELE KARAR ALMAYACAK
Abdullah Avcı'nın süreci yakından takip edip, sonrasında kararını vereceği öğrenildi. Yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Avcı'nın şu an için herhangi bir radikal karar almayacağı ve kulübün olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından yol haritasını belirleyeceği ifade ediliyor.

KONGREYİ BEKLEYECEK
Olağanüstü genel kurulda yeni bir yönetim göreve geldiği takdirde Avcı'nın, yeni yönetimin tavrını bekleyeceği ve ona göre Beşiktaş'taki geleceğiyle ilgili kararını vereceği bildiriliyor.

Bu sezon Beşiktaş'la sözleşme imzalayan Avcı'nın 2021 Mayısına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar
TREND HABERLER