BEŞİKTAŞ

Abdullah Avcı derbi faturasını oyuncularına kesti

Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanan dev derbide siyah beyazlılar, sarı lacivertlilere 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı da bu yenilginin faturasını oyuncularına kesti.

Abdullah Avcı derbi faturasını oyuncularına kesti

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 3-1 mağlup ettiği dev derbi sonrası siyah beyazlı takımın teknik direktörü Abdullah Avcı faturayı oyuncularına kesti. 

Teknik direktör Abdullah Avcı, Ljajic’i Kadıköy’de yedek soyundurdu. Avcı, bu oyuncunun yerine Lens’i ilk 11’de sahaya sürdü. Oyunun ilk bölümünde takımın yaratıcı oyun kurucu eksikliğini hissetmesi sebebiyle Avcı’nın Ljajic kararı eleştirildi.

Beşiktaş mücadelenin ilk yarısında daha çok geriye çekilip savunma ağırlıklı bir görüntü sergilemesi sebebiyle de tecrübeli hoca, hedef tahtasındaydı.

Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın başında Kadıköy’de ilk kez saha kenarında yer aldı.

Başakşehir’in başında yıllarca Ülker Stadı’nda takımını yöneten Abdullah Avcı, Beşiktaş’ın başında bunu ilk kez yaşadı. Başakşehir’in hocası olarak Kadıköy’de çıktığı son 3 resmi maçını kaybetmeyen Avcı’nın serisi, bu mücadeleyle sona erdi.

Abdullah Avcı maç sonrasında yaptığı basın açıklamasında, “Derbilerde top oyunda çok kalmıyor, 46 dakika kalmış. İki takım da oyuna girmiyor. Onlar topa sahip olduklarında biz geç kaldık. Rakip bizden fazla mücadele etti, fazla koştu. Bireysel birçok performanstan memnun değilim. Rakip kazandı, daha fazla mücadele ederek, daha fazla kilometre yaparak, daha fazla isteyerek... Oyun yoktu. Oyun disiplininden kopamazsın, Beşiktaş takımısın sen. Böyle bir oyun yok. Bu oyun hatalar oyunudur, bazen takım olarak, bazen bireysel olarak yaparsın. Burak Yılmaz’ın ayağında hafif bir şey oldu, değiştir işareti yaptı, umarım önemli bir şeyi yoktur” diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER