BEŞİKTAŞ

Abdullah Avcı Beşiktaş'tan ödeme bekliyor

Sergen Yalçın ile anlaşan Beşiktaş'ta Abdullah Avcı siyah beyazlı takımdan ödeme bekliyor. Yeni kulüp bulana kadar maaşının ödenmesini talep eden Avcı, yeni bir takım bulunca alacağı ücret Beşiktaş'tan kazandığının altında kalırsa, aradaki farkın da kapatılmasını da istedi.

Abdullah Avcı Beşiktaş'tan ödeme bekliyor

Beşiktaş'ta Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Ancak hangi şartlar altında bu karar verildi. Abdullah Avcı Beşiktaş'tan ayrılık kararını alırken siyah beyazlı kulüp tecrübeli teknik adama ne vaadlerde bulundu futbolseverler tarafından merak ediliyor.

Abdullah Avcı'nın avukatları aracılığıyla yürüttüğü görüşmelerde sözleşmesinden doğan hakkının tamamının ödenmesini talep ettiği öğrenildi. Peki o sözleşmedeki şartlar neler? İşte o sözleşmenin detayları...

Senelik 12 milyon liradan 3 yıllık sözleşmeye imza atan Abdullah Avcı, Beşiktaş Kulübü'nden sadece 500 bin lira alabildi. 

Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman zamanında imzalanan sözleşmeye göre Avcı, iş bulana kadar Beşiktaş Kulübü ödemesini yapmaya devam edecek.

Yeni bir takım bulunca kazanacağı ücret Beşiktaş'tan alacağının altında kalırsa aradaki farkı siyah beyazlı kulüp kapatacak.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER