MİLLİ TAKIM

A Milli Takımımızın kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımımızın İran, Tunus ve Rusya maçlarının aday kadrosu belli oldu.

A Milli Takımımızın kadrosu açıklandı

Rumen teknik adam Lucescu, A Milli Takımımızın, İran, Tunus ve Rusya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunu açıkladı.

GALATASARAY'DAN HERHANGİ BİR OYUNCU YOK: Mircea Lucescu, Tarkan Serbest, Ertuğrul Ersoy, Ömer Bayram, Umut Bulut gibi isimleri kadroya davet etti. Kadroda Fenerbahçe'den 3, Beşiktaş'tan 1 oyuncu bulunurken, Galatasaray'dan herhangi bir oyuncu yer almadı.

İşte A Milli Takımımızın aday kadrosu;

KALECİLER: Okan Kocuk, Serkan Kırıntılı, Volkan Babacan

DEFANS: Şener Özbayraklı, Mehmet Zeki Çelik, Hasan Ali Kaldırım, Ömer Bayram, Çağlar Söyüncü, Ertuğrul Ersoy, Kaan Ayhan

ORTA SAHA: Mehmet Topal, Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Deniz Türüç, Emre Akbaba, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu, Tarkan Serbest, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Kenan Karaman

FORVET: Yunus Mallı, Serdar Gürler, Cenk Tosun, Umut Bulut

milli takım

MAÇ PROGRAMI BELLİ: A Milli Takım, 23 Mayıs Çarşamba günü saat 12.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak. İran maçına bu tesiste hazırlanacak A Milli Takım, mücadele öncesindeki son çalışmasını 27 Mayıs Pazar günü saat 19.00'da karşılaşmanın oynanacağı 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yapacak.

İdman öncesinde, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir milli futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. A Milli Takım, Tunus ile oynayacağı karşılaşma için 30 Mayıs Çarşamba günü saat 14.55'te İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İsviçre'nin Cenevre kentine seyahat edecek. A Milliler buradaki antrenmanlarını, UEFA'nın merkez binasının karşısında yer alan ve 2008 Avrupa Şampiyonası öncesinde de Ay-Yıldızlılara kapılarını açan Colovray Stadyumu'nda yapacak.

Teknik Direktör Lucescu ve aday kadrodan bir futbolcu, 31 Mayıs Perşembe günkü antrenmandan önce bir basın toplantısı yapacak. Tunus-Türkiye özel maçı Cenevre Stadyumu'nda oynanacak ve saat 20.15'te başlayacak. A Milli Takımımız, 2018 FIFA Dünya Kupası'nın ev sahibi Rusya ile oynayacağı son hazırlık maçı için 3 Haziran Pazar günü bu ülkeye gidecek.

A Milli Takım, Moskova'daki tek çalışmasını ertesi gün saat 19.00'da yapacak; öncesinde de A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek. Arena CSKA'da oynanacak Rusya-Türkiye özel karşılaşması, saat 19.00'da başlayacak. Milli Takım kafilesi, Rusya maçının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER