BASKETBOL

2017 Avrupa Şampiyonalarında gruplar belli oldu

Basketbolda, altyapılarda düzenlenecek 2017 Avrupa Şampiyonalarında grup kuraları çekildi

2017 Avrupa Şampiyonalarında gruplar belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da düzenlenen kura çekiminde, yıldız, genç ve ümitlerde yapılacak Avrupa Şampiyonalarında gruplar belli oldu.   

Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ile A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun'un da katıldığı kura çekimine göre, Fransa'nın Bourges kentinde 4-12 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, D Grubu'nda Belarus, Fransa ve Letonya ile karşılaşacak.

Fenerbahçe ilk kez mağlup oldu

 Macaristan'ın Sopron kentinde, 5-13 Ağustos tarihlerinde organize edilecek Genç Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda yer alan Türkiye; Letonya, Macaristan ve Yunanistan ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye, Portekiz'in Matosinhos kentinde 8-16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Ümit Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda ise Rusya, Hollanda ve Sırbistan ile D Grubu'nda yer alacak.

Karadağ'ın başkenti Podgorica'da 11-19 Ağustos'ta yapılacak Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda, Almanya, Finlandiya ve Slovenya ile birlikte yer alan Türkiye, 15-23 Temmuz'da Yunanistan'ın Crete kentinde organize edilecek Ümit Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda ise B Grubu'nda Fransa, Karadağ ve İzlanda ile mücadele edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER