FUTBOL

Mustafa Denizli Beşiktaş - Galatasaray derbisi hakkında konuştu!

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş - Galatasaray derbisinin deşifresini yaptı. İşte Mustafa Denizli'nin değerlendirmeleri...

Mustafa Denizli Beşiktaş - Galatasaray derbisi hakkında konuştu! - Sayfa 1

Tecrübeli teknik adam Beşiktaş - Galatasaray derbisinin deşifresini yaptı. İşte Mustafa Denizli'nin değerlendirmeleri...

Mustafa Denizli Beşiktaş - Galatasaray derbisi hakkında konuştu! - Sayfa 2

Tudor da ‘büyük maç kazanamıyor’ baskısı altında. Bu onu ve takımını nasıl bir psikolojiye sokar? G.Saray, kaybederse olumsuz bir yansıması olmaz. Net bir şekilde “yola devam ediyorum” der. Ama derbide ‘büyüklere karşı kazanamama psikolojisi’ni tekrar yaşar mı? Biraz evvel iki takım için de derbi zor olacak dedik fakat Galatasaray için daha da zor olacak. Tudor, eğer Beşiktaş’ın analizini iyi yaptıysa geçen haftaki oyuncu tercihlerinden bazılarını tekrar gözden geçirmesi lazım. Dikkat edin oyun değil, oyuncu tercihleri diyorum!

Mustafa Denizli Beşiktaş - Galatasaray derbisi hakkında konuştu! - Sayfa 3

Derbiyi kim kazanır veya berabere mi biter? Gollü geçer mi? Valla gollü mü geçer, öyle bir derbi ki bu atmosferde bu oyundan her türlü sonuç ve skor çıkar. Her türlü gol sayısı çıkabilir. Ben gollü olur diye düşünüyorum. Terazi 50.5 ile 49.5 gibi Beşiktaş lehine bir maç... Tabii burada şunu gözardı etmemek lazım. Her iki kulübeden de sonucu değiştirecek futbolcular olduğunu da unutma. Başlayanlar değil, devam edenler de sonucu tayin edebilir.

Mustafa Denizli Beşiktaş - Galatasaray derbisi hakkında konuştu! - Sayfa 4

Beşiktaş’ı da yenemezse G.Saray yönetimi Tudor için yapılacak baskılara daha fazla direnebilir mi? Galatasaray futbol takımı için en kötü ihtimalleri düşünsek bile, en olumsuz sonuçların hepsi gerçekleşse dahi bu haftayı ikinci sırada kapatır. En kötü ihtimalle, ikinci... Igor Tudor da Galatasaray Kulübü yönetimi de camiası da spor kamuoyu da her hafta aynı şeyi tartışmaktan bıktı usandı artık! Bu ne biçim bir tartışmadır yahu!