SPOR MAGAZİN

Lionel Messi sakal bıraktı! Nedenine çok şaşıracaksınız

Arjantin Milli Takımıyla Copa America'da mücadele eden Lionel Messi kupa şanssızlığını kırmak için toteme başladı ve sakal bıraktı.

Lionel Messi sakal bıraktı! Nedenine çok şaşıracaksınız - Sayfa 1

Arjantin Milli Takımıyla Copa America'da mücadele eden Lionel Messi kupa şanssızlığını kırmak için toteme başladı ve sakal bıraktı. Barcelona’nın süper yıldızı Lionel Messi, Arjantin Milli Takımı ile Copa Amerika’da mücadele ederken, yeni imajıyla dikkatleri bir kez daha üzerine çekmişti.

Lionel Messi sakal bıraktı! Nedenine çok şaşıracaksınız - Sayfa 2

HERKESİ ŞAŞIRTTI Genellikle sakalsız görmeye alışkın olduğumuz Lionel Messi, Amerika’daki turnuva esnasında kirli sakal bırakarak herkesi şaşırttı. 28 yaşındaki süper yıldızın sakal bırakma nedeni de ilginç.

Lionel Messi sakal bıraktı! Nedenine çok şaşıracaksınız - Sayfa 3

"SAKALLARIN TOTEM OLDUĞUNA İNANIYORUZ" Arjantin Milli Takımı’yla A takım seviyesinde henüz kupa kazanamayan Messi, bu şanssızlığını Copa Amerika’da kırabilmek için totem yapma kararı aldı. Totemini kirli sakal bırakarak yapan Messi, bu kararı nasıl aldığını şöyle açıkladı: “Eğer sakallarımı kesseydim takım arkadaşlarım beni öldürecekti! Bunun bir totem olduğuna inanıyoruz. Başarıya giden yoldaki kötü şansımızı ortadan kaldırabilir ve kupaya uzanabiliriz. Bu yüzden şu an sakallarımı kesme durumum yok. Takım arkadaşlarım izin vermiyor”