FUTBOL

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelirse neler değişir?

Fenerbahçe ile adı bu günlerde sıklıkla anılan Ersun Yanal eğer Fenerbahçe'ye gelirse neler değişir? Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe'ye katkıları neler olur?

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelirse neler değişir? - Sayfa 1

Fenerbahçe Başkanı olarak seçilen Ali Koç, yüzde 77 oy alarak başkan seçildiği gün Fenerbahçe taraftarının kafasında tek beklenti vardı, o da Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye geri gelmesi!

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelirse neler değişir? - Sayfa 2

Ancak Ali Koç, Ersun Yanal ile çalışmayacağını açıklamıştı. Bu açıklamayı Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'un göreve yeni gelmesi sebebiyle anlayışla karşıladı.

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelirse neler değişir? - Sayfa 3

Fakat Fenerbahçe'nin üst üste aldığı mağlubiyetler, kötü gidişat Fenerbahçe taraftarının sabrını bir hayli taşırdı. Fenerbahçe'nin Süper Lig'de küme düşme hattına girmesi de taraftarı daha da öfkelendirdi.

Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gelirse neler değişir? - Sayfa 4

Sarı lacivertli taraftarlar, eski teknik direktör Phillip Cocu'nun bu kötü gidişat karşısında vurdumduymaz tavırları karşısında, Fenerbahçe yönetiminin de başarısızlığına rağmen Hollandalı teknik adamı görevden almaması sebebiyle tribünlerde Ersun Yanal tezahüratları yaparak, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için tek yürek oldular.