AVRUPA LİGİ

Zulte Waregem Wigan'ı ezip geçti

İngiltere Championship ekibi Wigan Athletic ile Belçika temsilcisi Zulte Waregem karşı karşıya geldi.

Zulte Waregem Wigan'ı ezip geçti
UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda İngiltere Championship ekibi Wigan Athletic ile Belçika temsilcisi Zulte Waregem karşı karşıya geldi. DW Stadı'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 2-1 kazanarak son maçlar öncesinde avantajı eline geçirdi.

Karşılaşmaya Wigan Athletic oldukça hızlı başladı ve 7. dakikada Leon Barnett'in attığı golle 1-0 öne geçti. Zulte Waregem bu gole 37. dakikadaEden Hazard'ın kardeşi Thorgan Hazard'la karşılık verdi ve skor 1-1 oldu.Mücadelenin 88. dakikasında Junior Malanda sahneye çıktı ve konuk ekibegalibiyeti getiren gole imzasını attı ve mücadele Zulte Waregem'in 2-1'liküstünlüğü ile sona erdi.

Grubun diğer maçında Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan,sahasında Maribor ile 1-1 berabere kaldı.

Bu sonuçların ardından Rubin Kazan, gruptan lider çıkmayı garantiledi. Zulte Waregem puanını 7'ye yükseltip ikinci sıraya çıkarken Wigan Atletic 5puanla üçüncü sıraya geriledi. Maribor ise 4 puanla son sırada yer aldı.

Son maçlar öncesinde Zulte Waregem, Wigan Athletic ve Maribor'un bir üsttura çıkma şansı devam ediyor. 12 Aralık Perşembe günü oynanacak son maçlarda Wigan Athletic deplasmanda Maribor'a konuk olurken Zulte Waregem kendi sahasında Rubin Kazan'ı konuk edecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER