SÜPER LİG

Ziya Eren ayağına kurşun sıktı!

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan çarpıcı açıklamalar yaptı..

Ziya Eren ayağına kurşun sıktı!

Kayseri Erciyes Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, Erciyesspor Başkanı Ziya Eren'in ayağına kurşun sıktığını iddia etti.

Basın Sözcüsü Mehmet İncialan, "Erciyesspor'un kötü gidişi bizi kahretmektedir. Ligde telafisi imkansız haftalara girilmiş olmasına rağmen içeride ve dışarıda alınan ağır yenilgiler bizi ümitsizliğe sevk etmiştir. Kulübümüz her yıl yaptığı hatayı tekrarlayarak son gün yine 8-10 futbolcu transfer etmiştir. Yerli yerinde 3-4 transfer beklerken bu tutumun sürmesi, hatalardan ders alınmadığının göstergesidir" dedi.

Ziya Eren Crawley Town'ı satın alıyor

Kayseritempo'nun haberine göre; Mehmet İncialan, "Artık bütün takımlar taraftarıyla bütünleşmenin yollarını ararken kulübümüzün bu konuda hiç bir çaba göstermemesi inanılır gibi değildir. Bizim kulübümüzden hiç bir maddi talebimiz yoktur. Türkiye'nin en centilmen taraftarını yok etmekle kendi ayağına kurşun sıkmış durumda. Bu takıma tezahürat yapacak birilerini mutlaka stada getirmek zorundadırlar. Aksi takdirde kötü sonuç kaçınılmaz olacaktır. Hiç vakit kaybedilmeden taraftar sorunu halledilmelidir" açıklaması yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER