DÜNYADAN FUTBOL

Zidane Eden Hazard'ı istiyor

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Zinedine Zidane, yönetimden Eden Hazard'ın transfer edilmesini istedi.

Zidane Eden Hazard'ı istiyor

Real Madrid'in yeni patronu Zinedine Zidane'ın ilk icraatı belli oldu.

BALE'IN YERİNE HAZARD

Zidane, bu seneki performasından memnun kalınmayan Gareth Bale'i Manchester United'a 100 milyon pounda (438 milyon TL) satmayı hedefliyor.

Bale'dan sonra hedef Hazard Fransız teknik adam bu transferden elde edilecek gelirle Chelsea'nin hücüm oyuncusu Eden Hazard'ı renklerine katmak istiyor.

Messi Arda Turan'ın kulağına ne fısıldadı?

CHELSEA'DE DURUMLAR KARIŞIK

2012 yılında Lille'den Chelsea'ye transfer olan Hazard'ı uzun zamandır takip eden Zizou'nun konu hakkında en kısa zamanda kulüp başkanı Florentino Perez ile görüşeceği öğrenildi.

Londra ekibinin yıldız futbolcuya yaptığı haftalık 200.000 poundluk (876.000 TL) teklif, Mourinho'nun gidişi ve kulüpteki gergin hava yüzünden askıya alınmış ve oyuncunun ekiple arası gerilmişti.

Eden Hazard

Premier Lig'in 14. sırasında bulunan Maviler, bu kötü gidişatı sürdürdüğü takdirde gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılamayacak. İspanyol devi bu durumu lehine çevirerek Chelsea'ye Hazard için teklif sunmaya hazırlanacak. 

Arda Turan siftah Messi şov yaptı!

ONA HAYRANIM

Zidane aylar öncesinde yaptığı açıklamada favori oyuncusunun Eden Hazard olduğunu söylemişti.

Real'in yeni teknik patronu, “Elbette ki Messi ve Ronaldo olağanüstü futbolcular ama ben Hazard’ı daha çok beğeniyorum. Sahada yaptığı her şeye hayranım; davranışı, kararlılığı. Onun gelişimini takip etmek çok güzel. Hala daha gelişebilir. Eğer Chelsea bu sezon Premier League’i kazanacaksa bunda Eden’in payı çok büyük olacaktır.” şeklinde konuşmuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER